Otkako je njegova supruga Dubravka završila u bolnici, Tony je neprestano uz nju.

Galerija


Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski tijekom vikenda je na Instagramu objavio dirljivu fotografiju sa suprugom Dubravkom, i to iz – riječke bolnice. 

Vezani članci Požar u bolnici u gradu Piatri Neamtu Strava u Rumunjskoj: U požaru bolnice poginulo 10 pacijenata na respiratorima Kamere za nadzor pacijenata u KBC-u Rijeka Virtualni doktor pomaže iscrpljenim liječnicima u Rijeci: "Vidimo pacijente, možemo ih pratiti iz daljine"

Dubravka je navodno doživjela moždani udar, a njezin slavni suprug u oporavku joj je velika podrška. 

"Hvala Bogu i svim dobrim ljudima, Duda je dobro. Sada dolazi na red moj životni moto koji postaje i njen: "Sve može, ali ništa ne mora". Pjesma našeg prijatelja fra Marina koja nas je cijelo vrijeme dizala iznad svega lošega ovih dana", napisao je tada pjevač na društvenim mrežama. 

Tony se oglasio i dva dana kasnije kako bi sve obavijestio da je njegova supruga stabilno. 

"Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno, i zahvaljujući cijelome medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala, ljudi. Opet je pobijedila" oglasio se pjevač na Facebooku.

Dubravka je prošlog tjedna završila u riječkoj bolnici nakon što joj je pozlilo pri uređenju kuće. Nakon što je Dubravki pozlilo, Tony je brzo pozvao Hitnu pa joj je brzo pružena liječnička pomoć.

Tonyju i Dudi mnogi su obožavatelji uputili poruke podrške i suosjećanja, a pjevač je neprestano u riječkoj bolnici pokraj supruge.

Nakon prekida sa seksi manekenkom slavni glumac posvetio se najbitnijoj osobi u svom životu