49-godišnji Tony Cetinski traži novog vlasnika svoje kamene vile po domaćim oglasnicima.

Galerija


Istarska vila Tonyja Cetinskog traži novog vlasnika.

Vezani članci Dino Kozlevac Istra traži izuzeće od novih mjera: "Kafići i restorani kod nas nisu žarište" Tony Cetinski Tony Cetinski začudio novim potezom pa sve pozvao: "Prijeđimo na nešto što nije pod ultracenzurom!"

Točnije, to joj traži 49-godišnji pjevač po raznim domaćim oglasnicima, a radi se o luksuznoj vili s bazenom u Radetićima.

Vilu je glazbenik naslijedio od roditelja, a prodaje ju za 1.250.000 eura, što je oko 9,3 milijuna kuna.

Kamena vila površine je 226 m2, a smještena je na zemljištu površine 1136 m2. "Prekrasna dizajnerska vila idealna za miran obiteljski život, a ujedno se može koristiti kao vila za odmor ili najam", stoji u opisu.

"Kamena vila je na prodaju već neko vrijeme, tako da to nije sad objavljeno zato što mi hitno treba novac ili nešto. Vjerojatno je ažuriran oglas pa zato piše da se prodaje od početka ožujka. Ali u svakom slučaju to je ta, i ako se nađe dobar kupac, zašto ne", otkrio je Tony za 24 sata.

Glazbenik je tijekom godina često znao objavljivati fotografije iz vile na svojim društvenim profilima, a sigurni smo kako će novi vlasnik uživati u svim njezinim sadržajima, baš kao što je dosad Tony. 

Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti