Još 10 dana

Jedni od najpopularnijih pjevača u regiji zajedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Strpite se još desetak dana, uvjeren sam da će se svima svidjeti' - poručuje domaći pjevač!

Dva najpopularnija izvođača regije Željko Joksimović i Tony Cetinski jučer su u beogradskom Domu sindikata snimili videospot za prvi zajednički duet, pjesmu naziva 'Zabluda' čiju glazbu i aranžman potpisuje Željko Joksimović, a tekst Luka Bulić. Mnogobrojni obožavatelji oba izvođača s nestrpljenjem isčekuju premijeru dueta kojeg su najavili još početkom ljeta.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Željko Joksimović opet oženio Jovanu: 'Naš sin Kosta je bio prava zvijezda na vjenčanju'

Pod redateljskom palicom Renata Renierra snimljen je videospot u minimalističkom okruženju uz dva klavira na pozornici i dva vrhunska vokala koji prenose emocije i energiju pjesme na publiku. Prijeteljsko ozračje na setu i opuštena atmosfera između dva glazbenika i prijatelja u prekrasnom ambijentu Doma sindikata dalo je ovoj ekranizaciji poseban pečat. Tony i Željko zajedno ovoj priči daju posebnu sinergiju glasova i pozitivnu energiju po kojoj su obojica poznata svojoj publici.

Pjesma 'Zabluda' svojevrsna je najava predstojećeg  koncerta koji će zajedno održati 31. listopada u novosadskoj dvorani Spens i tom prilikom će publici prvi puta uživo predstaviti novi duet.

Tony uoči premijere poručuje: 'Željko i ja smo veliki prijatelji. Nitko u ovoj pjesmi nije odstupio od svog glazbenog izričaja. Kada sam je čuo prvi put, odmah me je kupila upečatljivom melodijom. Strpite se još desetak dana, uvjeren sam da će se svima svidjeti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene