Bivši voditelj Toni Jeričević odlazi u Šangaj, gdje će raditi kao komunikacijski trener u Disneylandu. Otkrio nam je sve o svom novom početku.


Bivši voditelj Toni Jeričević poznat vam je s malih ekrana, kada je vodio zabavni kviz 'Nova lova' te obiteljski show 'Moj tata je bolji od tvog' na Novoj TV. Otad je puno prošlo, a Toni se povukao s malih ekrana te živi u Zadru. No, još malo, jer dobio je posao iz snova u Šangaju.

Prije godinu dana prijavio se za posao u novom Dinseylandu koji se otvorio prije dva dana u Šangaju. Otad je, kaže, prolazio strogu selekciju i u konačnici dobio posao komunikacijskog trenera na engleskom jeziku. 'Idem u Peking, u njihove urede, a potom i do Šangaja, tamo ću proći njihove trening centre. Ovo je zasigurno iskustvo koje će me oplemeniti', priča nam Toni.

'U sklopu Disneylanda postoje 44 zabavna centra, radit ću i s djecom kao edukator engleskog jezika. Idem naprijed i ne gledam unazad', nastavlja Toni. U Disneylandu su, kaže, bili oduševljeni time što on ima televizijsko i kazališno iskustvo, te mi je i to dalo prednost nad tisućama drugih kandidata iz cijelog svijeta.