Tonči i Vjekoslava Huljić u društvu kćeri Hane spremno su pozirali na crvenom tepihu Music Awards Ceremonyja u Beogradu.

Galerija


Uspješni hrvatski glazbenik i tekstopisac Tonči Huljić u društvu supruge Vjekoslave i kćeri Hane pojavio se na dodjeli regionalnih nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu.

Vezani članci Domenica Žuvela i Hana Huljić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Oko Tončija Huljića samo lijepe i talentirane žene: Obje su mu nove glazbene nade, a jedna mu je i kći Slika nije dostupna PRVI PUT JAVNO Huljićeva kći progovorila o dugogodišnjoj ljubavi

Pažnju okupljenih fotografa plijenila je Vjekoslava u elegantnoj crvenoj haljini s prorezom.

Podsjećamo, Vjekoslava i Tonči u braku su više od trideset godina, a uz njihov skladan brak nisu povezani nikakvi skandali ni trzavice.

Osim u ljubavi, paru cvjetaju ruže i na poslovnom planu pa im često pripisuju titulu jednog od najstabilnijih domaćih parova na estradi. 

"Kad sam je vidio, imao sam 18 godina i tada nije bilo mobitela, tražio sam je godinu i pol. Ona je sjedila u prvom redu Splitskog festivala, a ja sam svirao klavir točno preko puta. Počeli smo izlaziti 26. srpnja. Zabavljali smo se sedam, osam godina prije nego što smo se vjenčali. Puno duže smo zajedno nego što smo jedno bez drugog", otkrio je jednom prilikom Tonči. 

Romantični Huljić otkrio je svojevremeno i kako je već nakon prvog izlaska znao kako će mu ona jednog dana postati supruga, što se na kraju i dogodilo 1987. godine, a na vjenčanju je bilo gotovo 300 ljudi. Ono je održano u nekad popularnom noćnom klubu Milde Sorte na Preluci između Opatije i Rijeke.

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku