Naučio na greškama

Zbog ove su mu se veze i natpisa na majici javno rugali, pa glumac paranoično skriva novu curu

Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Tom Hiddleston i Zawe Ashton (Foto: Profimedia) +0 Tom Hiddleston i Zawe Ashton (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Hiddleston i Taylor Swift bili su zajedno 3 mjeseca, a onda je on prekinuo vezu zbog karijere.

O britanskom glumcu nismo previše čuli otkad je prekinuo kratku romansu s pjevačicom Taylor Swift.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

38-godišnji Tom Hiddleston iza sebe ima nekoliko upečatljivih uloga, no njegova popularnost naglo je porasla nakon što se na Met Gali 2016. godine spetljao s pjevačicom Taylor Swift.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Hiddleston (@twhiddleston)

Ubrzo nakon toga, par je uhvaćen u romantičnoj šetnji i poljupcima, a tada je počeo nemilosrdni lov paparazza koji su htjeli zabilježiti svaki njihov zajednički trenutak. Drugim riječima, Taylor i Tom postali su "vruća roba" koja se dobro mogla unovčiti i taman kad se činilo da je pjevačica napokon pronašla ljubavni mir, glumac je odlučio okončati tu vezu.

Par je tako potrajao samo 3 mjeseca, a navodno se Tom odlučio na taj potez zbog savjeta svog tima kako mu veza s puno popularnijom pjevačicom šteti holivudskom imidžu. Naime, Toma se u medijima prikazivalo kao njezinog potrčka, a sve je kulminiralo kada je na jednom od njihovih zajedničkih odmora nosio majicu na kojoj je pisalo "volim T.S".

Internet se danima rugao tim fotografijama prpošnog Toma kako uživa u morskim radostima s njezinim mnogobrojnim prijateljicama i njihovim partnerima, a ubrzo nakon toga odlučio je kako mu je karijera bitnija.

A čini se kako je glumac ponovno sretno zaljubljen te to dobro skriva već 6 mjeseci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zawe Ashton (@zawe)

Njegova nova odabranica je kolegica Zawe Ashton s kojom igra u popularnoj predstavi "Betrayal" na West Endu. U predstavi duo glumi supružnike, a čini se kako se romansa preselila s kazališnih dasaka u stvarni život.

Par je prošlog mjeseca viđen na romantičnom spoju, a sada i na slavnom U.S. openu, no odnos nisu željeli komentirati. Šuška se kako su vezu započeli krajem veljače, a izvori bliski glumcu istaknuli su kako je Tom vrlo paranoičan od veze s Taylor te ne želi da se o novoj vezi piše u medijima.

"Jako je zaljubljen i msili da bi ona mogla biti 'ona prava', ali ne želi da se ponovi sve ono od prije. Ne želi publicitet niti ganjanje od strane paparazza. Želi uživati sa Zaweom daleko od očiju javnosti", otkrio je izvor blizak glumcu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zawe Ashton (@zawe)

I Taylor Swift je nakon njihove kratke romanse utjehu pronašla u mladom glumcu Joeyju Alwinu, no detalje također skriva od očiju javnosti, što prije nije radila. Čini se kako su se oboje opekli te naučili na greškama! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +5 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan ima nove planove koji još jednom dokazuju koliko je orijentirana na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene