Britanci su odlučili da titula najzgodnijeg tate u svijetu slavnih pripada Tomu Hardyju.

Galerija


U Velikoj Britaniji danas se obilježava Dan očeva pa je tom prigodom izabran i onaj najzgodniji među slavnim očevima. Popis koji je sastavila stranica OnBuy našao se zanimljiv popis imena iz cijelog svijeta no prvo mjesto prema glasovima Britanaca moglo je pripasti samo jednom, a njegovo ime je Tom Hardy.

Vezani članci Elsa Pataky Bolju polovicu najseksi zvjezdanog para fotografi su pratili u stopu, nije teško pogoditi zašto je to tako Chris Hemsworth - 2 Jedan od najseksi muškaraca na svijetu priredio pravu predstavu dok se presvlačio na parkingu, ima što i pokazati!

42-godišnji glumac koji je otac 12-godišnjeg sina Louisa dobio je najviše glasova, a iza njega su se našli također njegovi glumački kolege Chris Hemsworth na drugom te Idris Elba na trećem mjestu. Ono što je zanimljivo i možda pomalo začuđujuće je da se umirovljeni nogometaš David Beckham našao tek na petom mjestu.

Na cijeloj listi po redu su se našli: Tom Hardy, Chris Hemsworth, Idris Elba, James Marsden, David Beckham, Ty Burrell, Barack Obama, Stanley Tucci, Will Smith i Gordon Ramsey.

Otkrila mučne detalje o aferi dečka i njezine prijateljice, a onda se on odlučio na još šokantaniji potez