Ležerno izdanje

Spiderman kojeg dugo nismo gledali u novim filmovima jer ima novu zanimaciju pokazao lijepu djevojku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tobey Maguire i Tatiana Dieteman u vezi su dvije godine, a slavni glumac u posljednje je vrijeme s druge strane filmskih kamera.

Glumac Tobey Maguire i njegova djevojka Tatiana Dieteman izašli su na ručak u Los Angelesu, a dobro raspoloženi par cijelo se vrijeme smijao te su se držali za ruke.

Pogledaj i ovo showbuzz Kad Leo zatulumari Posvetio se atraktivnoj brineti: Priredio kućni tulum, a fotografi sve snimili

44-godišnja zvijezda filma Spiderman i njegova 27-godišnja djevojka u ležernom su izdanju prošetali gradom u pratnji tjelohranitelja, a sudeći prema fotografijama, dobro su se zabavili. Glumac je prije dvije godine prvi put izveo na spoj lijepu djevojku oko koje se motao neko vrijeme.

Maguire i Dieteman krajem prošle godine su bili na obiteljskom odmoru s njegovom djecom Ruby (13) i Otisom (10) koje je glumac dobio u braku s Jennifer Meyer.

Tobey i Jennifer vjenčali su se 2007. godine, a razvod su objavili 2016. Glumac je inače veliki prijatelj s holivudskim miljenikom Leonardom DiCaprijem, a od 2017. godine se nije pojavio u niti jednom filmu. Uhvatio se produciranja te je radio na brojnim filmovima koji bi uskoro trebali ugledati svjetlo dana, među kojima je novi Netflixov film te film u režiji Damiena Chazellea u kojem će navodno glumiti Emma Stone i Brad Pitt.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) +0 Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Zanimljivosti Ženama diljem svijeta slomio je srce kad je priznao da je gay, a prošao je kroz pakao zbog prevelike slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene