26. 11.

Tko želi zaplesati uz Despacito? Imamo ulaznice za koncert Luisa Fonsija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Portorikanski glazbenik Luis Fonsi, kojeg je na globalnoj razini proslavio hit "Despacito", 26. studenog dolazi u Zagreb.

Luis Alfonso Rodriguez Lopez-Cepero dolazi u Zagreb u skolopu svoje turneje Love Dance na kojoj će uz repertoar svojih romantičnih balada, izvesti i najpoznatiji hit "Despacito", koji na Youtubeu broji više od četiri milijarde pregleda. U intervjuu za Rolling Stone, Fonsi je otkrio kako je nastao taj planetarno popularni hit.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić Otkrila jedan dio! Nakon što je glumila muškarca plavooka pjevačica dobila je nimalo lagan zadatak, pogledajte o čemu je riječ!

Namjera mu je bila iskoristiti riječ koja će s lakoćom ući u uho i onima koji ne znaju španjolski. Napisao je refren, a za 'zarazni' ritam zadužio je prijatelja Daddyja Yankeeja, iza kojeg je više od 15 latinouspješnica.
Luis Fonsi prvi je album izdao prije gotovo dvadeset godina. Sa 100 tisuća primjeraka, u koliko je prodan njegov prvi album, osvojio je latinske zemlje u kojima je vrlo brzo postao iznimno popularan. Drugi album ''Eterno'' iz 2000. godine postigao je još veći uspjeh, a do sada je izdao osam albuma. U svojoj je karijeri zapjevao i s popularnim izvođačicama kao što su Christina Aguilera, Emma Bunton i Britney Spears.

"Trenutno najveća svjetska atrakcija Luis Fonsi svojim glazbeno-plesnim showom rasprodaje sve svjetske dvorane", poručio je organizator i pozvao ljubitelje te glazbene vrste da i u Zagrebu osjete nezaboravan val energije koji priprema ova portorikanska zvijezda.

Ako želite biti dio Fonsijeve turneje Love Dance, otiđite na Facebook-stranicu Showbuzza i u inbox nam pošaljite poruku s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) te napišete zašto baš vi morate dobiti ulaznicu. Dijelimo 25 x 1 ulaznicu, a dobitnike ćemo objaviti do 27. 10. 2017. godine.

IMENA DOBITNIKA

Mihaela Gec
Matija Juranović
Sanela Kljajić
Dolores Eldić
Jasmina Gojak
Marija Berendika
Jussara Lucia Tomljenovic
Josipa Pavić
Tajana Šumečki
Elia Molnar
Martina Brinclik
Barbara Babic
Lora Krstanović
Katarina Belčić
Kristina Kutnjak
Lorena Sopčić
Marija Ratić
Marija Puljiz
Melita Mačković
Barbara Marčec
Kristina Miseric
Simona staroveški
Vanesa Rakić
Ana Paula Lovretin
Ivana Mandusic
 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene