Voyage i Breskvica proslavili su se kao glazbeni duo i ljubavni par, a krajem 2020. godine slomili su srca fanova u regiji prekidom veze i suradnje. No mnogi su uvjereni da je sve bilo inscenirano...

Galerija


Srpski tinejdžeri Voyage i Breskvica već su nekoliko mjeseci glavna tema regionalnih medija.

19-godišnja Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica i njezin vršnjak Mihajlo Veruović koji se krije iza nadimka Voyage kao ljubavni par i glazbeni duo proslavili su se pjesmama poput "C'est La Vie", "Pancir" i "Koraci u noći" koje na YouTubeu broje višemilijunske preglede i brzo su postali hit među mladima u cijeloj regiji.

A nakon što su zajedno izgradili karijeru, krajem prošle godine njihova veza je pukla, a samim time i suradnja, i prekidom su slomili srca mnogobrojnih obožavatelja.

Razloge raskida nisu otkrivali, spominjale su se prevare i iskorištavanje, a glasine su oboje su rasplamsavali međusobnim prozivkama i bockanjem na društvenim mrežama.

Nakon prekida nastavili su odvojeno stvarati glazbu i postali su još popularniji, zbog čega je dio njihovih fanova uvjeren kako je sve bio samo dobar marketinški trik. To su potkrijepili i činjenicom da Breskvica u svojoj novoj pjesmi "Srećan put" pjeva: "Bon voyage idi ljubavi moja, idi sam, budi sam", a izbacila ju je i isti dan kada je Voyage objavio pjesmu "Kartel". Obje pjesme su u roku od 24 sata dospjeli i među top-trendove na YouTubeu.

Zašto više nisu skupa i je li možda ipak sve bilo inscenirano, ostaje nepoznanica dok se sami Voyage i Breskvica ne odluče oglasiti o tome, a do tada mogu nastaviti uživati u popularnosti koja vrtoglavo raste otkako su prekidom podigli pravu prašinu u regiji.

Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

 

 

Vole se više od 38 godina nakon što su dali priliku svojoj vezi uz jedno obećanje, a ona je odala tajnu njihove dugovječnosti i sreće!