Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reporter Nove TV, Andrija Jarak, gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje mu je priređeno slatko iznenađenje.


'Inače me dočekuju vilama i noževima, ovo je prvi puta da me netko dočekuje pjesmom', rekao je reporter Nove TV, Andrija Jarak, kojem je Klapa Cambi priredila iznanađenje u eteru Narodnog radija.

Vezani članci Andrija Jarak ''Istražitelji su do većine dokaza tijekom višemjesečne istrage došli tako što su stavili bubu u Bandićev auto'' Andrija Jarak Andrija Jarak prati razvoj situacije ispred USKOK-a: "Istražitelji su Bačiću našli još jednu nekretninu. Odveli su ga na pretres"

Naime, Jarak je njihov veliki fan, a svojedobno je u jednom intervjuu izjavio kako bi, da osvoji jackpot, platio svjetsku turneju klape Cambi.

Stoga su Cambijevci u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka', odlučili zahvaliti na komplimentima.
 
'Mi želimo da se taj milijun što prije dogodi', rekao je Hrvoje Lozančić u ime Klape, kazavši da im nije bilo svejedno kad su čuli što Jarak misli o njima.

Reporteri Nove TV na terenu - Ovako su popratili glazbeni spektakl!
 
'Kad smo pročitali, jako smo se zacrvenili. Počašćeni smo time, jer to je najlipše što smo mogli čuti. Sto puta fala na lipim ričima'.
 
Za poklon, Andrija je dobio izvedbu omiljene pjesme 'Od zipke do križa'.

'Ovo je hrvatska himna i tko se ne naježi kad je čuje, taj nema dušu. Ne omalovažavam ukuse drugih, ali klape - to sam ja. Odrastao sam u Dubrovniku i mogu reći da su Cambi pravi nasljednici Dubrovačkih trubadura', rekao je Jarak, koji se ipak nije odvažio zapjevati uživo.
 
'To bi zvučalo k'o fićo s probušenim auspuhom'
, komentirao je reporter, najavivši da će doći poslušati Cambi uživo u zagrebačku malu dvoranu Doma sportova, 28. ožujka.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook