Prvi brak, duga povijest

Zapetljana ljubavna prošlost: Tko je žena koja je uspjela ''ukrotiti'' Hugha Granta?

Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anne Eberstein (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Britanski glumac Hugh Grant (57) navodno se oženio u petak s Annom Eberstein. Ali tko je zapravo ona?

Partnerica Hugha Granta Anna Eberstein, udala se za njega u petak, navode britanski mediji. Fanovi trenutačno ne mogu doznati mnogo o njoj, ali prije nekoliko godina The Daily Mail u jednom je članku objavio nekoliko informacija o njezinoj obitelji.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Stalno u nevoljama Goli provalnici, uklete kuće i brak koji je trajao samo 4 dana: Je li on najveći slavni kralj bizarnosti?

''Ona je kći Susanne Eberstein, sutkinje i uvažene političarke s ljevice. Ona i njezin suprug Hans, također sudac, zarađuju otprilike 320.000 funti godišnje te posjeduju više nekretnina, uključujući i kuću na moru. Kao članovi jednog švedskog uvaženog društva, odlaze na večere s kraljevskom obitelji u dvorac u Stockholmu'', pisao je The Daily Mail, ali nije naveo izvor za ovu informaciju pa je drugi britanski mediji koji je prenose uzimaju s dozom opreza.

Nije mnogo poznato o Anni, osim da je producentica, da ima 39 godina i da je nedavno postala prva Hughova supruga. Par ne izlazi u javnost s privatnim podacima, ali prema pojavljivanju na društvenim događanjima, smatra se da su u vezi posljednjih šest godina, piše Bustle.com.

Najduža Hughova veza za koju mediji znaju, bila je s glumicom Elizabeth Hurley (od 1987. do 2000.), a upućeni kažu da i dalje održavaju prijateljstvo. Hugh je čak i kum njezinom sinu koji je rođen dvije godine nakon što su prekinuli vezu.

Godine 2011. i sam je postao otac kada je dobio dijete s Tinglan Hong o kojoj javnost također malo zna, a koja mu je rodila dvoje djece. Štoviše, u svojim vezama koje je držao vrlo daleko od očiju javnosti, a čini se da su bile i jako kompluicirane, dobio je više djece, od kojih posljednje prije nekoliko mjeseci s Eberstein.

Podsjetimo, Hugh Grant, najpoznatiji je po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Zapravo ljubav". 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene