Zbog ljubavi s duplo mlađom Argentinkom Maradona se podvrgnuo brojnim estetskim korekcijama.


Slavni Diego Maradona jučer je stigao u Zagreb. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena u Hrvatsku je došao kako bi prisustvovao finalu Davis Cupa koje se održava u Areni Zagreb. No, slavni Maradona u Lijepu našu nije stigao sam. Društvo mu je pravila duplo mlađa djevojka Rocio Olivia, a mnogi su se odmah zapitali tko je žena koja je osvojila srce slavnog nogometaša.

Diego Maradona, Rocio Olivia (FOTO: Igor Soban/Pixsell)

26-godišnja Rocio inače je bivša nogometašica koja je s Maradonom u vezi već tri godine.
Prije dvije godine, točno za Valentinovo, par se i zaručio. Njihova turbulentna veza popraćena učestalim prekidima često je punila medije. Par se znao i fizički obračunati pa je tako i javnost dospjela i snimka na kojoj Maradona u alkoholiziranom stanju nasrće na svoju odabranicu. Diego je tada porekao da ju je tukao te je kazao kako joj je samo izbio mobitel iz ruke.

Ipak zbog ljubavi s mlađahnom Argentinkom nogometna legenda podvrgnula se i estetskim korekcijama pa je tako navodno bio i na zatezanju lica, smanjenju podočnjaka, podbratka i obraza. Osim što je strastvena sportašica, Rocio prati i modne trendove, a to dokazuju i skupocjene dizajnerske torbe s kojima se može vidjeti.

 

Diego Maradona, Rocio Olivia (FOTO: Igor Soban/Pixsell)

Njihovu romansu nije narušila niti ljubav prema različitim nogometnim klubovima. Iako je vatrena navijačica Rivera, Rocio je pala na šarm Diega koji je u dva navrata igrao za Boca Juniorse. Par ne krije koliko uživaju zajedno, a zajedničke trenutke često dijele s obožavateljima putem društvenih mreža.

Diego Maradona, Rocio Olivia (FOTO: Igor Soban/Pixsell)