Kakva bomba!

Svi se pitaju: Evo tko je zanosna crnka koja se u Cannesu pojavila s bivšim najseksi zatvorenikom na svijetu

Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Melissa Meeks (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks (Foto: Instagram) Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2 Andreea Sasu (Foto: Instagram) Andreea Sasu (Foto: Instagram) Andreea Sasu (Foto: Instagram) Andreea Sasu (Foto: Instagram) +0 Andreea Sasu (Foto: Instagram) Galerija

Andreea Sasu pojavila se u Cannesu ruku pod ruku s bivšim najseksi zatvorenikom na svijetu Jeremyjem Meeksom.

Vjerujemo kako će zanosnoj crnki procvjetati karijera nakon ovoga.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Put do elite Bio je zatvorenik, a onda mu je zaljubljena bogatašica priuštila luksuzni život do prekida

"Bivši najseksi zatvorenik na svijetu" Jeremy Meeks nedavno se u Cannesu pojavio ruku pod ruku sa zanosnom crnkom te podignuo brojne obrve zbog činjenice da na francusku rivijeru nije stigao u društvu zaručnice Chloe Green.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Podsjetimo, Jeremy je postao zvijezda 2014. godine nakon uhićenja zbog posjedovanja oružja i nakon što je njegova fotografija brzinom munje obišla svijet. Nakon što je odslužio kaznu, za njim su se počele otimati brojne modne agencije, ali i žene. Ipak, Jeremy je u to vrijeme bio u braku sa suprugom Melissom, koju je ubrzo ostavio zbog bogate nasljednice Topshop carstva i razuzdane partijanerice Chloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90) on

Par se zaljubio 2017. godine te imaju sina, no posljednjih mjesec dana, bogatašicu se ne može vidjeti sa zaručničkim prstenom na ruci, zbog čega su ponovno krenule glasine da se par odlučio rastati. A onda se bivši zatvorenik na otvorenju 72. filmskog festivala u Cannesu pojavio s crnokosom seks-bombom čije je ime Andreea Sasu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90) on

28-godišnja ljepotica dobro je poznata modnom svijetu, ali i 158 tisuća korisnika Instagrama vjerno prati svaku njezinu atraktivnu fotografiju koju objavljuje na toj društvenoj platformi. Duo je izgledao vrlo prisno te se čitavu večer nisu odvajali jedno od drugoga, no ubrzo nakon toga Jeremy je na Instagramu objavio fotografiju s Chloe uz koju je napisao: "Haha, i dalje smo jako zaljubljeni."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90) on

Ipak, dio javnosti nije pao na emotivnu objavu. "Haha, ako to moraš napisati ovako javno, očito je da niste toliko zaljubljeni", poručio mu je jedan. "Nije glup da ostavi milijarderku zbog manekenke", bio je sljedeći komentar. Andreea nije komentirala napise, već vrlo vjerojatno uživa u novostečenoj slavi koju joj je omogućila samo jedna jedina večer u Cannesu.

Kakva je Andreea bomba, uvjerite se u našoj galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) +8 Selena Gomez (Foto: AFP) Celebrity Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene