Oscar 2014

Leo ispada iz igre? Bitka se vodi između njih dvojice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još je svega nekoliko dana ostalo do najvažnije filmske noći u godini. Tko će dobiti Oscara u kategoriji najboljeg glumca?

Po predviđanjima najbitnijih filmskih časopisa (Hollywood Reporter,  Variety i drugi) glavni i sporedni glumac filma 'Dobri dileri iz Dallasa' (Dallas Buyers Club), Matthew McConaughey i Jared Leto sigurni su pobjednici ovogodišnjeg Oscara! Pitanje je samo tko će odnijeti prestižni kipić, jer su se obojica potpuno fizički preobrazili i 'ušli' u svoj lik. Matthew bi tako mogao dobiti Oscara u kategorji za najbolje glumca, a Leto u kategoriji za najboloju sporednu ulogu.

Pogledaj i ovo Poznati sinovi mame vode na crveni tepih (Foto: Getty) Sve prolazi, ali jedna je majka Svaka čast, dečki! Poznati frajeri koji se na crveni tepih ne libe povesti svoju mamu

Istinite priče koje su postale pravi filmski hitovi: Koji film je vaš favorit? GLASAJ!

Iako mnogi obožavatelji priželjkuju da Leonardo DiCaprio napokon dobije svog prvog Oscara, izgleda kako će i ovaj put ostati kratkih rukava. No to su sve još uvijek samo nagađanja, prave dobitnike saznat ćemo već u nedjelju.

Budite s nama UŽIVO i pratite oscarovski crveni tepih u nedjelju iz ponoći

Dobri Dileri iz Dallasa

Film je smješten u 1985. godinu, a radi se o električaru i povremenom jahaču bikova Ron Woodroof koji voli 'težak' život - previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu. Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana.

Maestralne uloge dvojice glumaca u filmu o borbi za preživljavanje možete pogledati i u našim kinima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene