Vrijeme je za potragu za novom Miss Hrvatske.

Galerija


Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World.

Vezani članci Branka Bebić, Anica Martinović i Tihana Harapin Zalepugin Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne! Fani Čapalija Nismo ju dugo vidjeli: Omiljena hrvatska misica nekima uljepšala dan i vratila ih u daleku 1993. godinu

Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima. Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile.

Zajedno s Direkcijom Miss Hrvatske ostvarile su svoje ciljeve i snove te se upisale u 28 godina tradicije koje ovaj Izbor njeguje i stvara. Sada je vrijeme da se pronađe nova Miss Hrvatske, koja će naslijediti Katarinu Mamić, koja je Lijepu Našu predstavljala prošle godine u Londonu.

Sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta na kojima nikad nisu bile, ovo je njihova prilika.

Ako imaju između 16 i pol i 26 godina, mogu postati dio tima Direkcije Miss Hrvatske i dobiti priliku da postanu Miss obitelj i ponosno predstave našu zemlju pred očima cijelog svijeta.

Sve djevojke koje žele okušati sreću, pokazati svoju ugodnu vanjštinu, ali brojne druge kvalitete koje imaju, mogu se prijaviti putem stranice www.miss.hr, ili direktno na prijavnicu https://miss.hr/Prijavnica#.XhxUfCMo_IU

Prijavi se na Izbor za Miss Hrvatske i kreni u svoju životnu avanturu!