Tina Walme pozirala u vrućim hlačicama i minijaturnoj majici i pokazala mišić do mišića koji su zapravo rezultati onoga što najviše voli raditi, a to je ples.

Galerija


Zagrepčanka Tina Walme jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih domaćih plesačica, gledali smo ju kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama" a i među omiljenim je javnim ličnostima na društvenim mrežama gdje s obožavateljima dijeli svoju svakodnevnicu.

Vezani članci Dina Dragija Lijepa djevojka našeg reprezentativca nije htjela propustiti dolazak modernog i urbanog trenda u Zagreb Valentina Walme Vruća fotka hrvatske ljepotice s plaže hit je na Instagramu: Naša najseksi plesačica pravi je magnet za poglede

A jednom od posljednjih objava na Instagramu Tina je pokazala kako izgledaju rezultati napornih plesnih i kondicijskih treninga, pozirajući u vrućim traper hlačicama i minijaturnoj majici kojom nije prekrila isklesane trbušnjake kakvih se zapravo ne bi posramili ni neki muškarci, a koje ne pokazuje tako često.

Njezini obožavatelji i prijatelji u komentarima su ju počastili brojnim komplimentima na račun ljepote, a većina je zaključila da izgleda savršeno.

"Najljepša si", "Ljepotica", "Jako si seksi","Nije Tina samo plesačica, nego je i naljepša hrvatska sportašica", "Prelijepa kombinacija, plus ti prezgodna", "Prava ljepotica i zvijer", "Wooow kakva žena. Inspiracija mnogima, htjeli oni to priznati ili ne. Lajkala bih sto puta da mogu", dio je komentara i lijepih poruka koje je dobila.

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći

Lopez pozirala u badiću pa zbunila i svog bivšeg, jedna stvar mu nikako nije jasna iako joj se ne može dovoljno nadiviti