Prvi saznajemo!!!

Nakon prekida s Lukom Rajićem, Tina Vukov ljubi mlađeg frajera! Evo tko je on i gdje su se razotkrili

Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Galerija

Tina Vukov nekada je ljubila Luku Rajića, no sada se odlučila za mlađeg dečka.

Tina Vukov ima novog dečka! O da… I ovaj puta nije stariji od nje, već je našla svojeg godišnjaka.

Pogledaj i ovo Tina Vukov To se zove povratak! Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

Nakon ljubavnog brodoloma s poduzetnikom Lukom Rajićem, koji je od Tine stariji čak 25 godina, pjevačica se, čini se, oporavila od tajne ljubavi koja je trajala nekoliko mjeseci.

Kako Showbuzz.hr saznaje, Tina je u vezi s mladim glazbenikom iz Požege, makedonskog podrijetla koji živi i radi u Rijeci.

Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž)

Riječ je o Bojanu Aleksovskom koji se, između ostalog, bavi i glazbom pa je tako lako za zaključiti da su Bojan i Tina brzo našli zajednički jezik. Par se neki dan zajedno pojavio na modnoj manifestaciji Extravagant Gala u Rijeci, no nitko nije mislio da se radi o novoj ljubavi jer mladi golupčići nisu previše pokazivali emocije u javnosti.

Tina navodno sprema i veliki povratak na glazbenu scenu, pa ne bi začudilo da je ova riječka pjevačica možda spojila ljubav i posao. To će tek pokazati vrijeme, no za sada je sigurno jedno – Tina ljubi Bojana i sretno je zaljubljena.

Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Tina Vukov, Bojan Aleksovski (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene