22-godišnja Tina Kunakey trenutno odmara u Brazilu s 53-godišnjim suprugom Vincentom Casselom.

Galerija


Tina Kunakey stigla je u središte medijske pozornosti vezom s francuskim glumcem Vincentom Casselom.

Vezani članci Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari Tina Kunakey (Foto: AFP) Svijet je mislio da niti jedna žena neće moći dostojno zamijeniti Monicu Bellucci, a onda se pojavila ona

Radi se o bivšem suprugu zanosne talijanske glumice Monice Belucci koji je 30 godina mlađu brazilsku manekenku oženio 2018. godine te s njom dobio i kćerkicu Amazonie.

Iako su mnogi bili mišljenja kako Vincent nakon jedne od najljepših žena svijeta neće naći bolju, Tina je osvojila srca i najokorjelih hejtera, jer mlada manekenka zaista izgleda besprijekorno.

To je još jednom dokazala na nedavnom odmoru u rodnom Brazilu gdje par živi, a iako je na društvenim mrežama objavljivala samo fotografije s dugogodišnjim najboljim prijateljem, fotografom Victorom Santiagom, s njom je bio i 53-godišnji suprug.

Ipak, najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj je Tina pokazala da je brzo vratila manekensku liniju te tetovažu škorpiona na vrlo zanimljivom mjestu.

Gdje točno, saznajte u našoj galeriji. 

Nitko ne zna kako osvaja ovako lijepe žene, no niti jedna veza mu ne potraje duže od nekoliko mjeseci