Njezino ime često se spominjalo zadnjih nekoliko tjedana, no Tina se vraća na scenu u velikom stilu. Nosila je modnu reviju donjeg rublja, te nastavlja raditi na svojoj manekenskoj karijeri.


OBJAVE SEKS VIDEA U MEDIJIMA 'Razmislite prije objave jer nekome možete život pretvoriti u pakao'

Manekenka Tina Katanić provela je najdramatičnije dane u svojem životu nakon što su izašle njezine intimne snimke s trojicom koji su i plasirali video u javnost.

Tina se vratila u Hrvatsku - poznaje svu trojicu sa snimke

Vezani članci Slika nije dostupna Tinina noćna mora se nastavlja: 'Napustila je Hrvatsku, ne osjeća se dobro' Slika nije dostupna Tina Katanić dobila potporu iz saborskih klupa

Kako je cijela stvar trenutno na sudu, a odvjetnički tim radi na slučaju, Tina nije puno pričala no ipak je otkrila neke detalje nakon skandala koji je uzdrmamo njezin svijet.

Nosila je reviju donjeg rublja Lisca u Sloveniji, a to je ujedno bilo i njezino prvo pojavljivanje nakon seks skandala koji se proširio regijom. Trebalo je puno samopouzdanja, no Tina je bila jača i dobila je veliku podršku publike i gromoglasan pljesak kada je zakoračila na modnu pistu

'Zbog okolnosti cijelog slučaja i istrage koja je u tijeku, o tome još ne mogu govoriti. Samo neka je zdravlja, pa mislim da me nakon svega ovoga više ništa u životu ne može slomiti', poručila je Tina za tiskano izdanje Jutarnjeg lista.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook