Video u kojem se influencerica Ella Dvornik skida i oblači izazovan mrežasti kompletić s TikToka je uklonjen zbog neprimjerenog sadržaja.

Galerija


Influencerica Ella Dvornik oduševila je svoje pratitelje na Instagramu novim videom u kojem se skida i na sebe oblači izazovan mrežasti sado-mazo kompletić.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik bila na darivanju krvi pa dala i nekoliko savjeta svima koji planiraju napraviti isto Plahta s gumicom Ipak je moguće složiti plahtu s gumicom! Postala hit zbog milijuna onih koji to nisu znali

"Kad pogledaš 50 nijansi sive i misliš da je dobra ideja, ali onda nisi sigurna", napisala je Ella u opisu videa koji možete pogledati ovdje.

"Koja si ti kraljica", "Nova beba u najavi", "Da mi je vidjeti Charlesovu reakciju na ovo", samo su neki od stotinu komentara ispod objave.

Premda je za njega na Instagramu skupila više od 10 tisuća lajkova i brojne komplimente, otkrila je i kako je video koji je originalno objavila na TikToku s te društvene mreže uklonjen.

"Ekipa, hvala na komentarima podrške. TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam... Ko ih j... Nije lako biti žena danas... što god napraviš, pretjerala si", požalila se Ella u komentarima ispod objave.

Samo dva mjeseca od raskida zaruka ljubi drugu djevojku i ne libi se pokazati koliko je zaljubljen u nju