PotPuna preobrazba

Najmlađa milijarderka slavu može zahvaliti slavnom prezimenu, ali i oblinama koje su - lažne!

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 2 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty) Kylie Jenner (Foto: AFP) Kylie Jenner (Foto: AFP) Kylie Jenner (Foto: AFP) Kylie Jenner (Foto: AFP) +0 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

21-godišnja Kylie Jenner procvjetala je nakon brojnih plastičnih operacija.

Najmlađa milijarderka na svijetu koristi baš svaki trenutak kako bi se pohvalila bujnim oblinama.

Pogledaj i ovo showbuzz Objavila emotivan video Kylie Jenner javnost obavijestila o promijeni imena svog sina: ''Jednostavno nismo osjećali da je to on''

Radi se o 21-godišnjoj Kylie Jenner, vlasnici beauty carstva koju je slavni časopis Forbes proglasio "najmlađom samostvorenom milijarderkom", pa je jasno zašto je to izazvalo veliko negodovanje javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naime, Kylie bogatstvo i slavu može zahvaliti slavnom prezimenu te u prvom redu starijoj polusestri Kim Kardashian koju je pak proslavila pornom snimka s bivšim dečkom Ray J-jem. I on je komentirao vijesti na Twitteru te Kylie poručio kako "nema na čemu".

No, ostavimo to sad po strani, već se pozabavimo činjenicom da najmlađa pripadnica reality klana Kardashian-Jenner na svakom koraku voli promovirati i sebe, a ne samo svoje beauty carstvo te je često sama sebi najbolja reklama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Osim make up-a, Kylie često promovira i odjeću raznih poznatih marki, a ona je nekako uvijek seksi, uska i prozirna.

Iako njezine obline izazivaju itekakav interes te divljenje djela javnosti, činjenica jest kako su joj iste priskrbili brojni odlasci pod nož, a ne majka priroda, prehrana ili vježbanje. Tako se često priča uglavnom o njezinim velikim usnama, dok su se i stražnjica te grudi također oblikovali kod kirurga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Čemu divljenje nečemu za što se nije trebalo potruditi, osim platiti plastičnog kirurga?", samo je jedan od komenatara na internetu, a u našoj galeriji možete se uvjeriti koliko je promjena na tijelu napravila Kylie od prve pojave pred kamerama, dok je još bila sramežljiva i povučena tinejdžerica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene