21-godišnja Kylie Jenner procvjetala je nakon brojnih plastičnih operacija.

Galerija


Najmlađa milijarderka na svijetu koristi baš svaki trenutak kako bi se pohvalila bujnim oblinama.

Vezani članci Kendall i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno Kylie Jenner (Foto: Instagram) Evo ti, Travis! Beauty mogulica uskočila u seksi haljine koje su istaknule njezine umjetne obline

Radi se o 21-godišnjoj Kylie Jenner, vlasnici beauty carstva koju je slavni časopis Forbes proglasio "najmlađom samostvorenom milijarderkom", pa je jasno zašto je to izazvalo veliko negodovanje javnosti.

Naime, Kylie bogatstvo i slavu može zahvaliti slavnom prezimenu te u prvom redu starijoj polusestri Kim Kardashian koju je pak proslavila pornom snimka s bivšim dečkom Ray J-jem. I on je komentirao vijesti na Twitteru te Kylie poručio kako "nema na čemu".

No, ostavimo to sad po strani, već se pozabavimo činjenicom da najmlađa pripadnica reality klana Kardashian-Jenner na svakom koraku voli promovirati i sebe, a ne samo svoje beauty carstvo te je često sama sebi najbolja reklama.

Osim make up-a, Kylie često promovira i odjeću raznih poznatih marki, a ona je nekako uvijek seksi, uska i prozirna.

Iako njezine obline izazivaju itekakav interes te divljenje djela javnosti, činjenica jest kako su joj iste priskrbili brojni odlasci pod nož, a ne majka priroda, prehrana ili vježbanje. Tako se često priča uglavnom o njezinim velikim usnama, dok su se i stražnjica te grudi također oblikovali kod kirurga.

"Čemu divljenje nečemu za što se nije trebalo potruditi, osim platiti plastičnog kirurga?", samo je jedan od komenatara na internetu, a u našoj galeriji možete se uvjeriti koliko je promjena na tijelu napravila Kylie od prve pojave pred kamerama, dok je još bila sramežljiva i povučena tinejdžerica.