Mlada Trumpova kćerka proslavila je ovih dana 22. rođendan. Uživa u životu kao i svi mladi bogataši. Ljetuje u Hamptonsu i studira na prestižnom sveučilištu.


Zaboravite Ivanku! O ovoj kćerki Donalda Trumpa manje se priča, iako nam se čini kako njeno vrijeme tek dolazi. Tiffany Trump ovih dana proslavila je 22. rođendan, a provodi se kao i brojni mladi bogataši u Americi.

Vezani članci Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 2 Kako su Donald i Ivanka Trump slomili društvene mreže čestitajući Borisu Johnsonu na izboru za britanskog premijera Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu

Mlada ljepotica tako putuje u Hamptons, objavljuje seksi fotografije na Instagramu, studira na prestižnom sveučilištu i obožava svog imućnog oca. Podržava Trumpove političke aspiracije, pa ćete je nerijetko vidjeti i na skupovima republikanaca.

 

Happy Father's Day! Love you so much! @realdonaldtrump

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Trump opleo po ljepotici: 'Heidi, na žalost, više nije za desetku', ali imala je i ona što za reći

Tiffany je Donald dobio u braku s Marlom Maples. Njihova ljubav kratko je potrajala, no bila je dovoljna da razvede Trumpa i njegovu tadašnju suprugu Ivanu.