Ne vidimo ih često

Tia Mamić u rijetkom izlasku sa suprugom Marijem, pogledajte kako se sredila za vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije!

Tia Mamić Tia Mamić Josip Regović/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić Tia Mamić Tia Mamić Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje +16 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Galerija

Mario i Tia Mamić bili su među gostima na vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije u subotu u Varaždinu.

U subotu su u bračnu luku uplovili Tin Jedvaj i Dina Dragija. Par se vjenčao u Varaždinu, a na raskošnoj proslavi bili su brojni poznati gosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ljubav i razvod - 6 Ljubavna inventura 2022 Pregled novih ljubavi i razlaza na domaćoj estradi: Tajna vjenčanja, iznenadne ljubavi i veliko priznanje pjevača Marka Pecotića!

Među njima posebnu su pažnju privukli supružnici Tia i Mario Mamić koje se ne može tako često vidjeti u javnosti.

Tia je za ovu prigodu odjenula dugu ljetnu haljinu s narančastim i ljubičastim detaljima, a kosu je raspustila. Mario se odlučio za bijele hlače i košulju, a na to je stavio tamnoplavi sako.

S Tinom i Dinom zabavljali su se i Izabel Kovačić, pjevač Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Burja, te frizer Zvonimir Franić koji je bio zaslužan za Dininu frizuru.

Goste su zabavljali Saša Matić i bend Lexington.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +24 Lidija Bačić Celebrity Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene