Kakav uspjeh!

Film 'Ti mene nosiš' na visokom drugom mjestu u borbi za Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema rezultatima specijalizirane web stranice koja predviđa dobitnike Oscara, AwardsWatch, film Ivone Juka zauzima sam vrh ljestvice.

Film 'Ti mene nosiš', koji je producirao 4film, a koji se nalazi u utrci za Oscara za najbolji strani film, zauzeo je visoko drugo mjesto na AwardsWatch-u, specijaliziranoj web stranici za predviđanje dobitnika Oscara.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ti mene nosiš' Hrvatski film sve popularniji: Naša ekipa oduševila i slavnog Richarda Gerea

'Ti mene nosiš', redateljice Ivone Juka, nalazi se na drugom mjestu, pored glavnih favorita ovogodišnje dodjele Oscara za najbolji strani film – iza brazilskog 'Second Mother', a ispred mađarskog 'Son of Saul'.

Film 'Ti mene nosiš' u utrci za nagradu Oscar

AwardsWatch.com prvi je community portal koji se bavi predikcijama filmskih, televizijskih i glazbenih nagrada. Trenutačno najaktualnija dodjela filmskih nagrada Oscar, kojoj se posvećuje i najveća pažnja, zaokuplja velik dio čitatelja AwardsWatcha, a ljubitelji filmske umjetnosti koji su imali prilike pogledati filmove u konkurenciji mogu glasati za glavne Oscar kategorije, među kojima je i Oscar za najbolji strani film.

AwardsWatch u glavnom članku ističe 'Ti mene nosiš' i kao jednog od malobrojnih filmova ovogodišnje utrke koje su režirale redateljice i koji je jednako dobro prihvaćen kako od publike tako i od kritičara diljem regije.

Hrvatski film 'Ti mene nosiš' oduševio publiku u Sarajevu

Snimljen u hrvatsko-crnogorsko-srpsko-slovenskoj ko-produkciji, film 'Ti mene nosiš', do sada je ovjenčan s ukupno sedam nagrada, od kojih se posebno ističu dva Grand Prixa za najbolji film (Avvantura Film Festival i LET'S CEE Film Festival), kao i Zlatna mimoza za najbolju režiju u Herceg Novom. U utrci za najprestižniju filmsku nagradu Oscar nalazi se među 81 filmom iz cijelog svijeta, koji s nestrpljenjem očekuju 14. siječnja 2016., kada će službene nominacije biti i objavljene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene