Thylane Blondeau prema mnogima je naljepša žena svijeta.

Galerija


Thylanei Blondeau bilo je tek šest godina kada je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, nakon što je njena fotografija osvanula na naslovnici magazina Vogue Enfants.

Vezani članci Kamala Harris Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku" In Magazin: Neobična potpredsjednica Kamala Harris Kamala Harris na naslovnici Voguea izazvala kontroverze, što je to uzburkalo javnost?

Thylane danas ima 17 godina, a ovih se dana ponovno našla u središtu pozornosti nakon što je prihvatila izazov #10yearchallenge koji je zaludio Instagram, i na svom je profilu pokazala kako je izgledala prije 10 godina.

Objavljene fotografije upravo prikazuju Thylane kao šestogodišnju djevojčicu i danas uspješnu tinejdžericu koja snima modne editorijale i kampanje, a uz to je pokrenula vlasitu modnu liniju.

"#10yearchallenge! I hvala na 2,9 milijuna pratitelja" Ljudi, volim vas puno", napisala je Thylene uz objavu.

Njezine prepoznatljive plave oči i plavi uvojci su u vrlo kratkom vremenu dobili više od 454.190 lajkova.

"Dakle, ništa se nije promijenilo, bila si predivna prije i nakon 10 godina", "Prije 10 godina bila si neodoljivo slatka, danas si u potpunosti prekrasna", "I dalje najljepša", samo su neki od komentara njenih obožavatelja.

Thylane je nedavno potvrdila titulu kada se našla na popisu naljepših žena svijeta TC Candlera.

Osim što snima modne editorijale i kampanje, Thylane nosi modne revije najslavnijih modnih kuća poput Dolce&Gabbane, BYBLOS-a, Isabel Marant i drugih.

U studenom je javno grlio drugu, no ona mu se ponovno vratila

Treća trudnoća u potpunosti promijenila omiljenu slatkicu: Muku muči s kretanjem i otečenim stopalima

Prošlo je 20 godina od scene poljupca dviju atraktivnih glumica, za njega su čak i nagrađene