Već se neko vrijeme nagađa kako njihov odnos nije baš najbolji, ali sada jedan magazin tvrdi kako ima dokumentaciju koja dokazuje da je razvod slavnog para u tijeku.


'The National Enquirer' tvrdi kako je kako su Angelina Jolie i Brad Pitt 5. prosinca započeli brakorazvodnu parnicu. 'Upućeni' tvrde kako je Brad, navodno, otišao u Kambodžu kako bi Angelinu suočio s njezinom nevjerom, međutim priča time nije završena. Angelina je potom optužila Brada kako je imao aferu s jednom ženom i dva muškarca. O Bradovoj biseksualnosti već se raspravljalo na dugo i na široko, kao i o navodnoj aferi s jednim porno glumcem.

Vezani članci Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

Par navodno već duže vremena ima problema o kojima su svjetski mediji javljali. Najveći problem je, prema nekima, Angelinina potreba da neprestano kontrolira svog supruga. Upućeni tvrde kako je njihova svađa kulminirala tijekom snimanja filma 'By the sea'.

Slavni glumac o svom životu: 'Živimo u kaosu, apsolutnom kaosu'

Angelina i Brad su već nekoliko puta demantirali glasine o razvodu i u javnosti pokušali ostaviti dojam normalnog para s djecom, koji se, kao i svi mi, ponekad i posvađa.

Kaže se gdje ima dima, ima i vatre. Ostaje nam vidjeti hoće li se tvrdnje ovog puta pokazati istinitima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook