The Heat

'Zapanjit ćemo ljude time što sve žene s grudima mogu napraviti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dobitnica Oskara Sandra Bullock udružila je snage s fenomenalnom komičarkom Melissom McCarthy i njih dvije će vas nasmijati do suza u otkačenoj akcijskoj komediji Specijalne agentice koja se od 18. srpnja prikazuje u svim kinima.

Film 'The Heat' sa Sandrom Bullock i Melissom McCarthy nastao je iz ljubavi prema tzv. buddy-cop policijskim filmovima. Ipak, s jednom velikom razlikom: 'Potpuno smo promijenili žanr tako što smo dodali grudi', šali se Bullock.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock - 5 trudi se krenuti dalje Miljenica javnosti poslije tragične smrti voljenog partnera napokon je viđena s osmijehom na licu, iza nje su teški mjeseci

'Zapanjit ćemo ljude time što sve žene s grudima mogu napraviti', šali se Sandra.

O filmu

Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne.

>> Sandra Bullock na premijeri filma 'The Heat' zavodila golim leđima

Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale – prijateljice. Međutim, put do ovog prijateljstva je dug, opasan i urnebesno smiješan.

Redatelj Paul Feig, koji je svijet oduševio komedijom Djeveruše, prihvatio se novog izazova u kojem prikazuje koliko žene mogu biti duhovite, i još mnogo toga. Specijalne agentice su pune neobuzdanog smijeha i pravih emocionalnih izazova.

Ne propustite ih u svim kinima od sutra, 18. srpnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene