Scarlett Johansson jedna je od najljepših holivudskih glumica, a radi punom parom.

Galerija


Scarlett Johansson već je godinama opravdano na listama najljepših žena svijeta.

Vezani članci Scarlett Johansson Nedavno je treći put uplovila u bračnu luku, a ovo je popis svih slavnih frajera koji nisu odoljeli bujnoj holivudskoj ljepotici Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca

Osim ljepote, Scarlett krasi i glumački talent zbog kojeg neumorno radi na raznoraznim filmskim projektima, a takav tempo ima već dugi niz godina.

Nakon kinohita "Avengers: Endgame" Scarlett je s još jednom holivudskom ljepoticom i suprugom bivšeg Jamesa Bonda Daniela Craiga, Rachel Weisz, snimila film "Black Widow", koji su predstavile i nedavno na slavnom San Diego Comic-Conu.

Radi se o novom Marvelovu filmu koji će u kina stići 2020. godine, a Scarlett se potrudila da na presici baš sve oči budu uprte u nju, odnosno njezine gigantske tetovaže na trbuhu.

Naime, plavokosa ljepotica poznata je kao velika ljubiteljica tinte, a dosad je njome, među ostalim, ukrasila veći dio leđa i dio trbuha koji je pokazala u San Diegu zanimljivom crno-bijelom kreacijom koja je sasvim dovoljno zagolicala maštu okupljenih te brojnih obožavatelja.

Radilo se o kombinezonu čiji su gornji, bijeli i donji, crni dio bili povezani s nekoliko traka na trbuhu, pa se tetovaža sasvim lijepo vidjela.

Glumica čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, a tome zasigurno pridonosi i skladni ljubavni život s Colinom Jostom, kojem je rekla "da" u svibnju ove godine nakon dvije godine veze.

Ovo će ljepotici biti treći, a njemu prvi brak.

Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim ima kćer te za glumca Ryana Reynoldsa, a zanimljivo je da su oba braka okončana za tri godine. Nadamo se da je glumici ovo treća sreća!

Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"