Glumica Meryem Uzerli imala je težak život, no čini se kako je loše razdoblje iza nje.

Galerija


Na prestižni filmski festival u Veneciji stigla je i jedna velika turska zvijezda..

Vezani članci Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Nosila i dres: Slavna glumica uspjeh Vatrenih slavila u Dubrovniku s hrvatskim navijačima i uz Mišine hitove Slika nije dostupna Noćna mora na crvenom tepihu: Zgodna manekenka slučajno pokazala previše

Riječ je o glumici Meryem Uzerli koja je poznatija kao sultanija Hurem koja je osim Sulejmana Veličanstvenog očarala i publiku koja ju je gledala u ulozi koju je perfektno odigrala.

Crvenokosa ljepotica u susjednoj je Italiji zasjala u nekoliko raskošnih kreacija dostojnih kraljice, a nas je podsjetila na burnu ljubavnu priču iz koje je izašla jača no ikad, iako je iskreno priznala kako joj je zatresla tlo pod nogama.

Podsjetimo, Meryem se u vrijeme najveće slave koju je teško podnosila, zaljubila u 17 godina starijeg biznismena Cana Atesa s kojim je ostala u drugom stanju. No umjesto da se budući tata veseli vijestima, Can ju je tjerao na abortus, jer bi mu to u protivnom bilo treće dijete s nekoliko različitih žena.

U to vrijeme, Meryem je iskreno priznala kako je bila lošeg psihičkog zdravlja zbog novostečene slave s kojom se nije znala nositi, a ovo ju je dotuklo. Ipak, odlučila je roditi djevojčicu Laru koja je danas centar njezinog svijeta. Od bivše ljubavi nikada nije tražila pomoć.

Nakon ljubavnog brodoloma s biznismenom, Meryem je doživjela još dva - prekid zaruka s također 17 godina starijim poduzetnikom Alpom Ozcanom te još jedne veze koja je potrajala svega 2 mjeseca. Također, sa svega 19 godina bičevana je u Dubaiju kojim je prošetala u golišavom izdanju.

"Mislila sam da me neće jako udarati, no bilo je užasno. Muškarac koji je izvršavao kaznu doslovno mi se smijao u lice. Udario me 10 puta", otkrila je u jednom intervjuu ističući kako nije znala da je kazna za to bičevanje.

Također, s obožavateljima je iskreno podijelila kako je u najtežim životnim trenucima imala suicidalne misli. Bilo je to sve prije nego je rodila kćerkicu.

"Jedne sam večeri u Antaliji dobila nagradu za svoju glumu, a iste sam se večeri pokušala ubiti", priznala je turskim medijima. Prvo je pokušala isjeći ruke, a zatim se baciti s balkona, no srećom, odustala je.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je glumica tijekom snimanja spomenute serije zavela kolegu Halita Ergenca te mu zamalo uništila brak, no u Turskoj se pričalo i kako glumica zapravo voli žene. Kako je vikendima često odlazila u Rim, turski mediji plasirali su priču kako Meryem pada na manekenke, no ona se branila kako joj tamo živi bliska prijateljica.

Uz sve takve napise i loše ljubavne odabire, nije čudo što je glumica izgubila tlo pod nogama, no čini se kako su loši dani sada napokon iza nje. 

Ova ljepotica bez šminke ne sliči sebi, no javnost ju obožava jer promiče stvarnu ljepotu