Bizarni medijski napisi

Šokirala se i sve demantirala! Objavili da je seksi "Kućanica" suicidalna te da je beskućnica

Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 4 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 5 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 4 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 3 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 1 +0 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

Beskrupolozan potez jednog tabloida razbijesnio je glumicu Teri Hatcher.

Američka glumica Teri Hatcher morala je reagirati na prilično bizarne medijske napise koji su ovih dana krenuli kružiti o njoj. Naime, magazin "Star" objavio je fotografije i vijest o tome da je glumica financijski propala te da živi u prikolici. Popratili su sve i s fotografijama koje prikazuju Teri kako u prikolici čita knjigu, puše nos i odmara. Hatcher, zvijezda serije "Kućanice" morala je na kraju putem televizijskog intervjua sve demantirati.

Pogledaj i ovo showbuzz Vrijedi probati Sunčanje vagine i vinske kupke: Biste li se odvažili za ove trikove slavnih?

"Ovo je apsurdno. Nisam siromašna. Jako sam dobro investirala svoj novac. Nisam beskućnik i ne živim vani u svojoj prikolici", rekla je glumica koja u svom vlasništvu ima i nekoliko nekretnina. Teri je dodala i da su je paparazzi snimili u prikolici dok je odmarala od snimanja serijala pod nazivom "Van Therapy", a za koju su poslužile plaže u Los Angelesu.

Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 1 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

Autori priče su se, kaže Teri, obratili i njezinim menadžericama te rekli da će objaviti fotografije s pričom da je u bankrotu. "Koristili su i riječi poput suicidalna. Moji odvjetnici su rekli da to nije istina i da ih ne mogu objaviti, da se radi o snimanju za YouTube emisiju. Ništa od toga što su napisali nije istina, a ipak su objavili priču", zaključila je Hatcher.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene