Beskrupolozan potez jednog tabloida razbijesnio je glumicu Teri Hatcher.

Galerija


Američka glumica Teri Hatcher morala je reagirati na prilično bizarne medijske napise koji su ovih dana krenuli kružiti o njoj. Naime, magazin "Star" objavio je fotografije i vijest o tome da je glumica financijski propala te da živi u prikolici. Popratili su sve i s fotografijama koje prikazuju Teri kako u prikolici čita knjigu, puše nos i odmara. Hatcher, zvijezda serije "Kućanice" morala je na kraju putem televizijskog intervjua sve demantirati.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Glumili da se vole, a zapravo se jedva podnose Slika nije dostupna Objavio niz fotki sa slavnim ljepoticama: 'Tako seksi i čokoladna'

"Ovo je apsurdno. Nisam siromašna. Jako sam dobro investirala svoj novac. Nisam beskućnik i ne živim vani u svojoj prikolici", rekla je glumica koja u svom vlasništvu ima i nekoliko nekretnina. Teri je dodala i da su je paparazzi snimili u prikolici dok je odmarala od snimanja serijala pod nazivom "Van Therapy", a za koju su poslužile plaže u Los Angelesu.

Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 4
Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia

Autori priče su se, kaže Teri, obratili i njezinim menadžericama te rekli da će objaviti fotografije s pričom da je u bankrotu. "Koristili su i riječi poput suicidalna. Moji odvjetnici su rekli da to nije istina i da ih ne mogu objaviti, da se radi o snimanju za YouTube emisiju. Ništa od toga što su napisali nije istina, a ipak su objavili priču", zaključila je Hatcher.