Legendarna pjevačica zgrožena je činjenicom da sve više mladih pada pod utjecaj droge.


Pjevačica Tereza Kesovija u nedavnom intervjuu progovorila je o narkoticima koji su u posljednje vrijeme uzeli sve više maha među mladima. Pjevačica je nedavno navršila 78 godina i priznaje da žali za prošlim vremenima jer smatra da su mladi tada bili puno sretniji.

Vezani članci Zapljena droge u Komiži na Visu - 1 Na Visu uhvaćen "poljoprivrednik": Policija zaplijenila rekordnih 25 kilograma marihuane, 13 stabljika, sjemenke i vage Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija o fotografiji u badiću kojom je zapalila virtualni svijet: "Zašto izigravati mladu kad to više nisam?"

"Što se tiče današnjeg vremena sve bih promijenila. Mladi bi bili puno sretniji da se vrate u ono prošlo vrijeme. Više bi uživali u životu. Danas mladi ne uživaju u njemu jer je prokleta droga našla svoj put", rekla je Tereza i dodala da droga mami ljude sve dok ne uđe u njihov život.

"Mami tako slatko, da ne znam s čime bi to usporedila. Čim malo probate ti postajete njen rob, a život vam postaje pakao", kaže pjevačica. Tereza je istaknula i da je osobito važno pronaći način kako se oduprijeti tom poroku i uputila poseban savjet mlađim generacijama. "Pokušajte se oduprijeti tome jer jako je vrijedno oduprijeti se drogi", zaključila je Tereza u intervjuu za Clip.rs.