sasvim iskrena

Tereza progovorila o paklu: "Prokleta droga našla je svoj put"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarna pjevačica zgrožena je činjenicom da sve više mladih pada pod utjecaj droge.

Pjevačica Tereza Kesovija u nedavnom intervjuu progovorila je o narkoticima koji su u posljednje vrijeme uzeli sve više maha među mladima. Pjevačica je nedavno navršila 78 godina i priznaje da žali za prošlim vremenima jer smatra da su mladi tada bili puno sretniji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Lukić - 4 Emotivni susret diva! Kraljica narodne glazbe Lepa Lukić otkrila zašto je Terezi zahvalna za cijeli život: ''Ona meni kaže pa to je ljepota od žene!''

"Što se tiče današnjeg vremena sve bih promijenila. Mladi bi bili puno sretniji da se vrate u ono prošlo vrijeme. Više bi uživali u životu. Danas mladi ne uživaju u njemu jer je prokleta droga našla svoj put", rekla je Tereza i dodala da droga mami ljude sve dok ne uđe u njihov život.

"Mami tako slatko, da ne znam s čime bi to usporedila. Čim malo probate ti postajete njen rob, a život vam postaje pakao", kaže pjevačica. Tereza je istaknula i da je osobito važno pronaći način kako se oduprijeti tom poroku i uputila poseban savjet mlađim generacijama. "Pokušajte se oduprijeti tome jer jako je vrijedno oduprijeti se drogi", zaključila je Tereza u intervjuu za Clip.rs.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene