On je mekan, sladak i simpatičan — sve dok ne progovori!


TED, medvjedić koji nas je oborio s nogu 2012. svojim dugim jezikom, društveno neprihvat¬ljivim ponašanjem i nevjerojatnim dosjetkama, snimio je još jedan film.

Oscar 2015: Film 'Igra oponašanja' u kategoriji najboljih – priča o genijalnom matematičaru

Vezani članci Mark Wahlberg Slavni glumac pola je godine pazio na prehranu i sumanuto vježbao kako bi se ovako transformirao Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Bili su par koji je vraćao vjeru u ljubav, a onda je sudbina upetljala prste i zauvijek ih razdvojila

Iza znakovita naziva TED 2 krije se ista autorska i glumačka postava koju predvode Seth MacFarlane (redatelj, scenarist i glas glavnoga junaka) te Mark Wahlberg. Pojačani zvijezdama kao što su Liam Neeson, Amanda Seyfried i Morgan Freeman, ovo veselo društvo zabavit će nas novim zgodama specifičnog humora čija se radnja odvija većinom u crkvi i klinici za umjetnu oplodnju, ali i na sudu na kojem će medvjedić koji govori morati dokazati da je osoba kako bi ostvario svoju veliku želju i postao roditelj.

Kad ste mislili da ne može biti luđe od živog medvjedića koji puši marihuanu, gleda porniće i prostači, stiže Tedovo vjenčanje i sve ono što je sastavni dio bračnoga života.

Saznajte više u prvom traileru za film TED 2 kojeg ekskluzivno donosimo:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook