Mlada studentica Tea Slavica poznata je i kao djevojka dinamovca Brune Petkovića.

Galerija


Otkad se saznalo da je baš ona djevojka istaknutog Dinamovca Brune Petkovića, karijera mlade zagrebačke studentice krenula je uzlaznom putanjom.

Vezani članci Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea je najveća podrška hrvatskom reprezentativcu: ''Bila sam ponosna na njega više nego itko'' Tea Slavica (Foto: Instagram) U borbi za krunu: Lijepa djevojka dinamovca Brune Petkovića natječe se za titulu misice

A nakon što je studentica Tea Slavica postala prva pratilja Miss Universe Hrvatske, za atraktivnu brinetu lijepog lica i vitke linije čulo se i puno dalje od granica Lijepe naše.

I kad kažemo puno dalje mislimo na daleku Indiju iz koje joj je došla poslovna ponudu koju je Tea s oduševljenjem prihvatila. Kako je sama otkrila na svom Instagram profilu, prihvatila je ulogu u filmu poznatog indijskog glazbenika i glumca Prabhasa.

"Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s cijelim timom ovog filma. Bilo je to divno iskustvo, a također je bilo veliko iskustvo raditi s Prabhasom. Jedva čekam da film izađe, hvala vam svima", napisala je Tea pored nekoliko isječaka, a tisuće njezinih obožavatelja čestitalo joj je na inozemnom uspjehu. Među prvima je bila njezina sestra Lana Slavica koja joj je poručila kako je jako ponosna na nju.

Podsjetimo, Tea studira međunarodno poslovanje na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology, redoviti je gost teretane te je prilično aktivna na Instagramu, a ne zna se točno kada je osvojila Brunu.

Kako god bilo, par ne skriva koliko se voli, no ne djele prečesto s javnosti fotografije zajedničkih trenutaka. 

Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina