Preslatko!

Prepoznajte li djevojčicu koja je izrasla u jednu od najbogatijih i najutjecajnijih zvijezda?

Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Instagram) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Taylor Swift i prijateljice (Foto: Instagram) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) Galerija

Taylor Swift objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz djetinjstva.

Jedna od najpopularnijih ali i najplaćenijih pjevačica današnjice Taylor Swift koja se proslavila sa samo 16 godina nakon što je objavila prvi samostalni album, ovih je dana proslavila svoj 30. rođendan.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Tim se povodom vratila u prošle dane, točnije u djetinjstvo i pokazala svojim obožavateljima kako je izgledala kao djevojčica objavivši preslatku fotografiju na kojoj pozira kao s plavim uvojcima.

"Tko će joj reći da sada ima 30 godina", napisala je Taylor uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Dodatni razlog za slavlje imala je nakon što osvojila nagradu za Ženu godine na dodjeli nagrada Billboard Women in Music. To je samo još jedno u nizu brojnih priznanja koje je ova pjevačica dobila, između ostalog i 23 Billboard nagrade, 12 nagrada Country Music Associationa, 10 Grammyja i mnoge druge.

"Dakle, što znači biti žena ovog desetljeća? Pa, znači da sam vidjela puno toga. Kada je ovo desetljeće počelo imala sam 20 godina. Svoj prvi samostalni album objavila sam sa 16 godina. Album koji je postao moja prekretnica bio je "Fearless" i vidjela sam da postoji svijet glazbe i iskustva koji se krije iznad country glazbe i koji mi je probudio znatiželju", rekla je Taylor u govoru zahvale.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Milan Bandić Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) +1 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena objavila fotografiju s Milanom Bandićem pa svima otkrila što misli o njemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene