U noćnom izlasku

Proslavila se kao djevojčica, no biste li ju prepoznali danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se neke dječje zvijezde izgube putem, neke ostaju u biznisu. Tatyana Ali nastavila je s glumom nakon završetka popularne serije 'Fresh Prince'.

'Fresh Prince' bila je prava prekretnica u TV serijama, te je Will Smithu potpuno promijenila život – baš kao i mnogim drugim glumcima koji su odrasli na setu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno Preminula dan prije rođendana: Vjerovala je u ozdravljenje, no dijagnoza je bila preteška

>> 'Carlton' nije zaboravio korake - zasjenio je i Will Smitha

Među njima je i Tatyana Ali, danas 34-godišnja glumica, pjevačica i aktivistica. Paparazzi su je sinoć zamijetili na izlasku u noćni klub 'Bootsy Bellows' u Hollywoodu.

Najpoznatija je po ulozi Ashley Banks u seriji 'Princ iz Bel Aira', a nedavno je glumila i u trileru 'Locker 13'. Na nagovor Willa Smitha 1997. započinje se ozbiljnije baviti glazbenom karijerom, te je do sada objavila dva albuma.

No ona nije samo lijepo lice, Tatyana je 2002. diplomirala je na Harvardu kao prvostupnik antropologije, te tečno govori španjolski.

Aktivna je i u politici. Javno je podržala Baracka Obamu u njegovoj predsjedničkoj kampanji, no mi je se najradije sjećamo kao slatke Ashley.


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene