Tatjana Jurić trenutačno uživa na godišnjem u toplijim krajevima.

Galerija


Prije tjedan dana Tatjana Jurić (37) svojim je obožavateljima na Instagramu poručila da je neko vrijeme neće slušati na Narodnom radiju jer ide na godišnji odmor.

Vezani članci Psi na plaži (Foto: Dnevnik.hr) Ponuda kakvu mnogi vlasnici ljubimaca priželjkuju: "Možemo se opustiti, popiti piće ili pojesti nešto zajedno" Ministrica poljoprivrede Marija Vučković (Foto: Dnevnik.hr) Kad će i gdje ministri na odmor? "Nisam 20 godina bila na godišnjem", "Jedva čekam!"

Naime, jedna od najomijenijih radijskih voditeljica zaputila se u toplije krajeve, gdje uživa s kolegicom i prijateljicom Mijom Kovačić.

A Tatjana je na društvenim mrežama sada podijelila i pomalo zabavnu situaciju u kojoj se našla. Naime, na ulazu u jedan noćni klub zaštitar ju nije htio pustiti jer mu je izgledala premlado.

Naime, rekao joj je da mu djeluje kao da ima 19 godina, na što se Tatjana nasmijala i pokazala mu osobnu, a on se vidno iznenadio kada je vidio koja je njezina godina rođenja.

''Skoro me nisu pustili u klub, kažu, maloljetna sam. Ili se on neoriginalno upucava ili su dalmatinski geni čudo'', komentirala je Tatjana cijelu situaciju koja ju je dobro zabavila.

Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti

Bez silikona, filtera i lažnih trepavica: Neda Ukraden objavila svoju fotografiju staru 40 godina!

Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu