Tatjana Jurić trenutačno uživa na godišnjem u toplijim krajevima.

Galerija


Prije tjedan dana Tatjana Jurić (37) svojim je obožavateljima na Instagramu poručila da je neko vrijeme neće slušati na Narodnom radiju jer ide na godišnji odmor.

Vezani članci Ljetovanje političara: Državne rezidencije - 1 Gdje ove godine ljetuju predsjednik i premijer? Otkrili smo i što moraju sami platiti: "Otići ću u dućan, na tržnicu... Uvijek mi je drago ovamo doći" Pripreme za putovanje - 6 Recept za idealan godišnji: Pogledajte savjete kako se najbolje spremiti za odmor i što nikako ne smijete činiti

Naime, jedna od najomijenijih radijskih voditeljica zaputila se u toplije krajeve, gdje uživa s kolegicom i prijateljicom Mijom Kovačić.

A Tatjana je na društvenim mrežama sada podijelila i pomalo zabavnu situaciju u kojoj se našla. Naime, na ulazu u jedan noćni klub zaštitar ju nije htio pustiti jer mu je izgledala premlado.

Naime, rekao joj je da mu djeluje kao da ima 19 godina, na što se Tatjana nasmijala i pokazala mu osobnu, a on se vidno iznenadio kada je vidio koja je njezina godina rođenja.

''Skoro me nisu pustili u klub, kažu, maloljetna sam. Ili se on neoriginalno upucava ili su dalmatinski geni čudo'', komentirala je Tatjana cijelu situaciju koja ju je dobro zabavila.

Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti

Bez silikona, filtera i lažnih trepavica: Neda Ukraden objavila svoju fotografiju staru 40 godina!

Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu