Tatjana Jurić s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je svoju tugu. Njezina majka preminula je nakon duge i teške bolesti.

Galerija


Tatjana Jurić trenutno proživljava najteže trenutke svog života. Njezina majka Dragica preminula je nakon duge borbe s Alzheimerom. Tužnu vijest Tatjana je podijelila na svom Facebooku uz dirljivu poruku koju je uputila svojoj majci.

Vezani članci Tatjana Jurić Godine na Tatjani Jurić nisu ostavile nimalo traga, najbolji su dokaz ove fotografije snimljene prije 15 godina Tatjana Jurić, Ida Prester, Mia Kovačić Tatjana Jurić prisjetila se događaja koji ne može zaboraviti: ''Grozna priča, ispričavala sam joj se svake sekunde''

"Sve stade. Samo život prođe. Naša zadnja zajednička fotka. Putuj, Majčice. Silno sam ponosna na Tebe! Silno. Sve Ti danas priznajem, i kao majci, i kao roditelju, supruzi, partnerici, prijateljici - ženi! Sve sam shvatila! Koliko je to borbe, koliko tuge, sreće, odricanja i davanja. Opraštanja. Život. Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. Svemu daju smisao. Alzheimer nas je rasturio, ali rasturile smo i mi njega! Ti si ga rasturila, dostojanstveno, u svom stilu. Našem!

Zaspala si mirno, u snu; vidjela sam te nakon s blagim osmijehom i to mi je najveća nagrada i mir koje sam mogla dobiti. Zahvalna sam na tome! Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život; prije nego se, svatko od nas, mora oprostiti sa svojim roditeljem. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna. Nadam se da sam bila dostojna na Tvome posljednjem putu. Dala sam sve od sebe!

Odmori se. Dio si mene, zauvijek! Bit ćeš u svakom mom danu, i kad plačem i kad ću se smijati! Uvijek! Uvijek, Mama. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Ti si ta koja je, na kraju, ustvari - pomogla meni. Mama s velikim M!", napisala je voditeljica koja je nedavno i otvoreno progovorila o agoniji koju je prolazila s majkom.

Upozorila je tada Jurić na brojne probleme koje nosi Alzheimerova bolest te iskreno ispričala kroz što je sve s majkom prošla. "Lutale smo po bolnicama, udrugama, zavodima za socijalno, plakale, vrištale, hvatale zraka. Na sam rub stigle smo prije godinu i pol dana. Ništa ne pomaže, ni ljubav, ni želja, ni snaga", izjavila je shrvana Tatjana.