druga šansa

Ponovno zajedno: Tatjana Jurić priznala da je zaljubljena pa na rođendan pokazala dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić objavila je fotografiju na kojoj je u društvu Ivana Zubaka, a obzirom na komentare, par je odlučio svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić proslavila je svoj 38. rođendan, a na svom Instagramu se zahvalila svima koji su joj čestitali. Objavila je fotografiju na kojoj je u društvu Ivana Zubaka, a obzirom na komentare, par je odlučio svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Pogledaj i ovo showbuzz raskinuli zaruke Tatjana Jurić prvi put progovorila o prekidu s Ivanom Zubakom: Otkrila što im je presudilo

"Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vaaaaaam", napisala je Jurić na Instagramu. Brojni prijatelji i kolege čestitali su lijepoj voditeljici rođendan, a između ostalih javila joj se i Nives Ivanišević.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! 😍 Puse svima, hvala vaaaaaam! 🎉

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

"Ovaaaj tren otvorim instagram i vidim vas. Tajči živjela", napisala je Nives.

Tatjana Jurić i Ivan Zubak vezu su započeli 2016. godine, no dvije godine kasnije svatko je krenuo svojim putem. Prekid nisu htjeli komentirati, no voditeljica je nedavno u eteru otkrila kako ima dečka, a sreću je ponovno pronašla u Ivanu Zubaku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene