Tatjana Jurić objavila je fotografiju na kojoj je u društvu Ivana Zubaka, a obzirom na komentare, par je odlučio svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Galerija


Radijska voditeljica Tatjana Jurić proslavila je svoj 38. rođendan, a na svom Instagramu se zahvalila svima koji su joj čestitali. Objavila je fotografiju na kojoj je u društvu Ivana Zubaka, a obzirom na komentare, par je odlučio svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Vezani članci Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić pohvalila se da je poslušala krizne stručnjake i otkrila što je učinila da si olakša situaciju Tatjana Jurić, Ivan Zubak (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Oglasili se o prekidu! Zubak se drži svog pravila, a Tatjana jako suzdržana

"Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vaaaaaam", napisala je Jurić na Instagramu. Brojni prijatelji i kolege čestitali su lijepoj voditeljici rođendan, a između ostalih javila joj se i Nives Ivanišević.

"Ovaaaj tren otvorim instagram i vidim vas. Tajči živjela", napisala je Nives.

Tatjana Jurić i Ivan Zubak vezu su započeli 2016. godine, no dvije godine kasnije svatko je krenuo svojim putem. Prekid nisu htjeli komentirati, no voditeljica je nedavno u eteru otkrila kako ima dečka, a sreću je ponovno pronašla u Ivanu Zubaku.

Mnogi se pitaju je li uopće nosila išta ispod prozirne haljine u kojoj je zasjenila i svog seksi muškarca