Slijedi stroga kontrola

Tatjana Jurić ima razloga za slavlje i zdravicu: "Ljeto sam provela na ovoj ležaljci, u ove dvije krpe...''

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić i Ivana Nanut +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić pohvalila se svojim pratiteljima kako nakon ozbiljnih zdravstvenih problema s kralježnicom napokon može sjediti i hodati te se uskoro vraća svojim svakidašnjim obavezama.

Voditeljica Tatjana Jurić javila se svojim Instagram obožavateljima s novom fotkom na kojoj pozira ležeći u ležaljci s osmijehom na licu.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

Odjevena u bijelu haljinicu s maramom na glavi i sunčanim naočalama poručila je:

"Kontrola pokazuje: oporavak ide očekivanim tijekom, sve je dobro! Nakon trotjednog mirovanja, fizikalna mi kreće i kroz koji tjedan, puni pogon, ali uz disciplinu, strogu kontrolu pokreta i trening! Ljeto sam provela na ovoj ležaljci, u ove dvije krpe, ovoj bijeloj i ovoj na glavi (što je ustvari baš po mom guštu, znaju svi moji), samo što je ova poza bila prva asocijacija na bolove. Bolova više nema, sjedim i hodam bez problema i to je još jedan razlog da nazdravimooooo! Pa živjeli mi!".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Njezini pratitelji poželjeli su joj brz oporavak, ali i ogromnu podršku:

"Ajme izdrži", "Bravo", "Brz oporavak kraljice", "Samo zdravlje", "Drago mi je da te ne boli više", "Predivna", "Top Tatjana", "Bitno da ide na bolje".

Prisjetimo se, Tatjana je na Rebru zbog bolova u kralježnici, koji je muče već nekoliko mjeseci završila krajem srpnja, a od tamo je podijelila i fotografiju iz bolničkog kreveta i objasnila pratiteljima što se događa.

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli “blokatori” (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo"", napisala je tada.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 +21 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Nove paparazzo fotke slavne manekenke zabrinule javnost, prijatelji strahuju za nju: "Nije mogla kontrolirati tijelo"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene