Na velikoj slavljeničkoj reviji branda eNVy room bile su i Tatjana Jurić i Mia Kovačić.

Galerija


Domaće voditeljice već su neko vrijeme ambasadorice poznatog domaćeg brenda eNVy room.

Vezani članci Severina (Foto: IN Magazin) Severina oduševila Split, tisuće ljudi pjevale "Dalmatinku": "Kad su vrisnuli, mislim da mi se slijepio ovaj dio s leđima" Voditeljica Mia Kovačić (Foto: IN Magazin) - 6 Mia Kovačić u posjetu dvojcu koji čini da i žene i muškarci svake nedjelje uzdišu za njom

Upravo je eNVy room velikom slavljeničkom revijom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt u ponedjeljak obilježio 15 uspješnih godina rada na hrvatskoj modnoj sceni.

Među brojnim poznatim uzvanicama revije bile su i dvije voditeljice: radijska Tatjana Jurić te voditeljica našeg IN magazina Mia Kovačić, koje nisu samo kolegice, već i dobre prijateljice koje zajedno tulumare te pohađaju razne evente na kojima su uvijek rado viđene gošće.

I dok je Mia blistala u bijeloj haljini koju je nadopunila upečatljivim modnim dodacima - prekrasnim kožnim čizmama i žutim naočalama, moramo priznati kako Tatjanu dosad nismo vidjeli u ovako seksi izdanju.

Roza čipkasta haljina s prorezom i dubokim dekolteom Tatjani je stajala kao salivena, a crveni ruž na usnama dao joj je dodatnu dozu glamura.

Lijepa voditeljica čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a pokazala je i malo kože na trbuhu.

Kako biti seksi s ukusom, pitajte Tatjanu. Bravo! 

Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu