Tatjana Cameron Tajči progovorila je o teškim trenucima koje je proživjela.

Galerija


Tatjana Cameron Tajči odlučila je progovoriti o onome o čemu mnogi šute. I to baš nakon što je medijima odjeknula vijest o zlostavljanju u Hollywoodu. Više žena optužilo je producenta Harveya Weinsteina da ih je seksualno iskorištavao.

Brojne glumice otkrile su stravična iskustva s holivudskim moćnikom, no čini se da ni u Hrvatskoj situacija nije ništa bolja. Prva je o tome progovorila upravo legendarna Tajči.

Tajči (Foto: Boris Scitar/PIXSELL)
Tajči (Foto: Boris Scitar/PIXSELL)

"Kad sam bila najveća zvijezda u Hrvatskoj, napravili su lutku u moju čast. Bojala sam se te lutke jer sam mislila da drugim djevojkama može poslati poruku da trebaju šutjeti, smješkati se i dati drugima da upravljaju njihovim rukama i nogama te da će tako daleko dogurati. Ni novac, ni slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što se događalo u mojoj blizini. Sve me to kao tinejdžericu potpuno slomilo, osjećala sam se nezaštićeno od moćnih, pohlepnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih ozdravila i našla način kako zaustaviti manipuliranje temeljeno na strahu i zlouporabi moći'', stoji u objavi Tatjane Cameron Tajči na Instagramu.

Tajči (Foto: Boris Scitar/PIXSELL)
Tajči (Foto: Boris Scitar/PIXSELL)

Dugo godina mnogi nagađaju koji je pravi razlog Tajčina odlaska u Ameriku. Sada je napokon progovorila o tome.