Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnja pop zvijezda, koja je preselila u Ameriku, u svom je showu progovorila o borbi s depresijom i anksioznošću, što je utjecalo i na njezin brak!


Uskoro bi trebala krenuti druga sezona internetskog showa 'Waking up In America' na kojem naša pjevačica Tatjana Matejaš Tajči radi sa svojim suprugom, Matthewom Cameronom. U prvoj epizodi druge sezone Tajči je otkrila da joj je cilj inspirirati ljude i potaknuti ih da se probude i žive svoje živote punim plućima.

Vezani članci Tajči (Foto: Instagram) Tajči stigla u Hrvatsku: Tko ne bi uživo volio čuti "Hajde da ludujemo" ili "Bube su glavi"? Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Instagram) Novi početak nakon životnog brodoloma: Tajči nudi tečaj meditacije za 1200 kuna

'Mnogi moji gosti doživjeli su buđenje nakon pretrpljenih bolesti ili gubitka voljenih osoba. Svojom emisijom želim pokazati gledateljima da se svatko od nas može probuditi i krenuti dalje bez obzira na to koliko nešto može biti teško. Nije jednostavno, ali definitivno se može', poručuje Tajči, koja je otkrila i vlastite problematične životne trenutke.

Prošlo je 15 godina – Tajči podijelila fotografije s vjenčanja!

'Ja sam dvaput zapela u životu – prvi put kao pop zvijezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo sam promijenila kontinent i napustila svoju uspješnu karijeru pjevačice. No onda sam ponovno zapela. Udala sam se, stvorila predivan dom, produbila vjeru, no i dalje sam se borila s depresijom, anksioznošću i svojim suprugom. Pravo buđenje za mene je nastalo tek u trenutku kad sam shvatila da sve promjene u životu mogu napraviti jedino ako ta želja dolazi iznutra pa sam upravo to i učinila. Stoga želim svoje gledatelje potaknuti da žive s više ljubavi, radosti, slobode i hrabrosti. Putujući diljem Amerike, upoznala sam različite tipove ljudi, a njihove su me priče inspirirale. Želim da sada inspiriraju i vas', rekla je pjevačica u prvoj epizodi svog showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook