Prijatelji su godinama

Tarik Filipović javno podijelio što ga veže sa Severinom i posvetio joj poprilično dugu poruku

Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Galerija

Tarik Filipović na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa Severinom uz koju joj je napisao dirljivu rođendansku čestitku.

Glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla nisu propustili veliku proslavu Severininog 50. rođendana na kojoj su se okupila brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Bračni par Filipović u klub u kojem se održala proslava stigao je s golemim poklonom, a Tarik se sada pohvalio i fotografijom sa slavljenicom.

"Severina. Birthday girl. Poznajemo se više od pola života, a negdje smo na pola života. Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana prije nje iste godine. Divnih druženja, smijeha, ponekih suzica koje život donese... I da se ne vidimo godinama uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali. Kažu - ostavi me na kratko, kada se vratiš neću biti isti- istina, ali njezino srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine. Dame se ne pita za godine pa ih neću spominjati. Zajedno imamo 100 godina, a generacija smo. Sretan rođendan Seve. Ako Hajduk živi vječno mogla bi i splitska mala", napisao je Tarik uz fotku na kojoj pozira sa Severinom i suprugom Lejlom pred cvjetnim zidom s inicijalima slavljenice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Objava je izazvala lavinu komentara, a među prvima je reagirala Lejla koja je zalijepila tri srca. "Divna čestitka", "Baš ste posebni vas troje", "Predivni svi", "Lijepa iskrena čestitka", još su neki od brojnih komentara ispod fotke.

Tarik i Lejla česti su gosti i na Severininim koncertima, a ona je bila i jedna od uzvanica na njihovoj svadbi 2007. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene