Ponovo je šokirala javnost svojim izgledom, a fanovi su zabrinuti za nju...


Baš kad pomislimo da ne može biti mršavija, Tara Reid nas razuvjeri.

Vezani članci Tara Reid (Foto: Profimedia) Posrnula glumica koja zadnjih godina šokira svojom pojavom, našla se u centru pažnje nakon dugo vremena, ali ne svojom voljom Slika nije dostupna Teško ih je NE primjetiti: Što se dogodilo s njezinim nogama?!

Na svom instagram profilu objavila je fotografije s kuglanja. Iskreno, čisto sumnjamo da je u mogućnosti podići kuglu koja definitivno ima više kilograma od nje! 

Kao da nije dovoljno mršava... Sada je i napravila OVO!

Fotografije su izazvale zgražanje, ali i zabrinutost kod većine fanova.

 

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

Čini se kako je Tara nesvjesna reakcija okoline. Tek se vratila sa svog odmora u Meksiku sa kojeg nam je novu godinu čestitala potpuno gola, a već je pokazala da je u međuvremenu izgubila i ono malo kilograma što je imala.

Ona je samo kost i koža – 'Ne izgledaš ni malo elegantno'

Neki od komentara na njezine nove fotografije nisu ni najmanje pozitivni, 'Pogledaj si noge... Nešto nije u redu'. Netko je dodao, 'Ovo je stvarno tužno. Imaš 40 godina. Curo saberi se!'

Jedna je djevojka komentirala, 'Zabrinjavajuće je to što je njezin dečko očito ne poštuje dovoljno da je zaštiti. Gdje su njezini pravi prijatelji koji bi joj trebali ukazati na to sa objavljivanje ovakvih fotografija nije uopće cool?' Ja Taru ne mrzim, ne poznajem je'.

'Zabrinuta sam za nju. Dovoljno je da pogledate u njezine oči i vidite taj izgubljeni pogled na svakoj fotografiji. Ona trenutno nije dobro. Nadam se da će naći pravi oslonac. Ipak to se neće dogoditi dok sama ne bude spremna. Do tada ću se moliti da joj se ništa strašno ne dogodi'.

Tara još uvijek nije komentirala zabrinutost fanova vezanu uz njezin izgled i kilažu.

E, da, zašto se 'kuglaš' samo u grudnjaku?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook