Totalni zaokret

Sjećate se Tare iz Karme? Žarila je i palila devedesetih, a danas se na scenu vraća ljepša no ikad!

Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) +0 Majda Šušelj Tara (Foto: Screenshot) Galerija

Tara je bila prva pjevačica grupe Karma koja je u jednom trenutku odlučila napraviti zaokret u karijeri i otići iz benda, a sada je predstavila i prvi samostalan hit.

Nakon četiri godine pauze na domaću glazbenu scenu vraća se Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica grupe Karma.

Pogledaj i ovo Tara Šušelj - 1 Sjećate se nje? Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

''Vrijeme je za novi početak, samostalnu glazbenu karijeru'', rekla je Tara koja s novom pjesmom ''Ne vjeruj muškarcima'' najavljuje i novi zvuk. 

Ova atraktivna pjevačica, koja je devedesetih žarila i palila našom glazbenom dance scenom, i danas izgleda gotvo jednako kao i u to vrijeme. Godine ju nisu nimalo okrznule.

Neki od najvećih Karminih hitova bili su ''Noćas te ne dam nikome'', ''Prije nego mi haljinu svučeš'', ''Zemljotres'' i ''Sedam dana'', a lako pamtljivi stihovi ''Amore mio, proklet bio'' i danas se pjevaju.

''Nije me bilo nekoliko godina na sceni, odlučila sam se povući kako bih se realizirala kao majka i posvetila obitelji. Dosta se toga promijenilo u tom periodu, naša glazbena scena, ali i ja. Više se nisam vidjela kao dio benda i zato sam odlučila napraviti novi koncept i stilski zaokret u karijeri'', ispričala je Tara.

 

Njezinu novu pjesmu na YouTubeu neki su usporedili s Rozginim ''Tsunamijem'', no bez obzira na to, fanovi su zadovoljni njezinim novim glazbenim uratkom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene