Tara je bila prva pjevačica grupe Karma koja je u jednom trenutku odlučila napraviti zaokret u karijeri i otići iz benda, a sada je predstavila i prvi samostalan hit.

Galerija


Nakon četiri godine pauze na domaću glazbenu scenu vraća se Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica grupe Karma.

Vezani članci Tara (Foto: PR) Tara u nikad provokativnijem izdanju predstavlja novu pjesmu "Experimentalno" i atraktivni spot Karma (Foto: Screenshot/YouTube) Pravda ih je sustigla ekspresnom brzinom, porota nije dugo vijećala

''Vrijeme je za novi početak, samostalnu glazbenu karijeru'', rekla je Tara koja s novom pjesmom ''Ne vjeruj muškarcima'' najavljuje i novi zvuk. 

Ova atraktivna pjevačica, koja je devedesetih žarila i palila našom glazbenom dance scenom, i danas izgleda gotvo jednako kao i u to vrijeme. Godine ju nisu nimalo okrznule.

Neki od najvećih Karminih hitova bili su ''Noćas te ne dam nikome'', ''Prije nego mi haljinu svučeš'', ''Zemljotres'' i ''Sedam dana'', a lako pamtljivi stihovi ''Amore mio, proklet bio'' i danas se pjevaju.

''Nije me bilo nekoliko godina na sceni, odlučila sam se povući kako bih se realizirala kao majka i posvetila obitelji. Dosta se toga promijenilo u tom periodu, naša glazbena scena, ali i ja. Više se nisam vidjela kao dio benda i zato sam odlučila napraviti novi koncept i stilski zaokret u karijeri'', ispričala je Tara.

 

Njezinu novu pjesmu na YouTubeu neki su usporedili s Rozginim ''Tsunamijem'', no bez obzira na to, fanovi su zadovoljni njezinim novim glazbenim uratkom.