Tamburaški sastav Garavi obradili su najveći hit Toše Proeskog ''Igra bez granica''.

Galerija


Svaki mjesec listopad je tužan jer se obilježava dan kada nas je zauvijek napustio Toše Proeski. 16. listopada dan je koji je teško zaboraviti jer Toše je ipak bio najveća pjevačka zvijezda na ovim prostorima.

Vezani članci Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje Garavi (Foto: Screenshot) ''Slavonska Maja'' razvaljuje po svadbama i postala je opaka konkurencija svojoj vrckavoj kolegici

Tamburaši Garavi iznimno su poštovali tog glazbenika, no iako nikada nisu s njime surađivali, svako malo ga se sjete i žale što glazbeni slavuj nije i danas s nama.

Garavi su Toši u čast odlučili njegov najveći hit ''Igra bez granica'' prepjevati u slavonskoj verziji, točnije uz tamburicu. Cover koji su snimili ima samo jedan cilj, a to je da se Toše nikada ne zaboravi te da mu makar na ovaj način pokažu golemo poštovanje koje su gajili prema njemu.

''Bliži se obljetnica smrti Toše Proeskog. Nismo imali priliku s njime raditi, ali smo ga poštovali i stoga mu posvećujemo tamburašku 'Igru bez granica'. Neka se nikada ne zaboravi Toše'', napisali su dečki uz video koji su objavili na svojem profilu na Facebooku.