Slavna Tamara Ecclestone otputovala je u Švicarsku, kako bi sa obiteljskim odvjetnicima organizirala sve za brzi razvod.


Ona ima sve. Bogatstvo, ljepotu, podršku slavnog oca. No, nema sreće u ljubavi. Naime, sve su glasnija šuškanja da Tamara Ecclestone želi što brži razvod od Jayja Rutlanda, svog supruga i oca njezine kćeri Sofije.

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tužna Tamara Ecclestone: ''Kći mi uskoro kreće u školu, mislim da ću je prestati dojiti, sad izlazi iz te faze'' Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Još nije prošlo ni pola godine, a Tamara Ecclestone već je na osmom odmoru, ovoga puta boravi u Dubaiju

Nakon što je Jay uhićen zbog pomaganja narkobosu Jamesu Tarrantu, Tamara je očajna. Rutland se trenutno brani sa slobode, no Tamara već skuplja papire, piše The Sun.

Iako je dosad pisala kako se radi o ljubavi njenog života, Tamara više ne objavljuje nikakve fotografije sa Rutlandom, a nakon svega je otputovala u Švicarsku kako bi se sa obiteljskim odvjetnicima konzultirala oko razvoda. Da su nagađanja točna, govori i činjenica da Jay nije bio na rođendanskoj zabavi svoje kćeri, a koja se održala proteklog vikenda.