Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bogata nasljednica ovom se fotkom prisjetila dobrih starih vremena i tati poželjela sretan rođendan.


Tamara Ecclestone objavila je slatke fotke sebe i svog oca na Instagramu. Na taj način poželjela je Bernieju sretan 86. rođendan. Pored preslatke fotke kojom se Tamara prisjetila dobrih stari vremena napisala je i poruku ''Sretan rođendan tata''.

 

Happy birthday Daddy

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Vezani članci Lejla i Tarik Filipović (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell) Zaljubili su se na kavi, a danas su najljepši hrvatski par: Dirljiva Tarikova posveta Lejli topi srce Kate Winslet (Foto: Profimedia) Godinama su je napadali zbog izgleda i težine, no ona ih je svojim uspjehom ušutkala

Na drugoj fotografiji, Bernie drži tek rođenu Tamaru u naručju. Dirljiva posveta raznježila je njezine pratitelje. ''Ti si moja inspiracija. Daješ mi do znanja kak je sve moguće. Jedinstven si i ponosna sam što sam ti kćer'', napisala je Tamara.

 

Happy Birthday Dad my inspiration you continue to amaze me and show me that anything is possible. Your one of a kind and I am proud to be your daughter.

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Brojni fanovi su se pridružili rođendanskim čestitkama, a nakon što su vidjeli i ostale njezine fotke na profilu komentirali su kako je dvogodišnja Sophie ista Tamara kada je bila mala. Također su primjetili kako je i Bernie, jedan od vodećih ljudi Formule 1, u mlađim danima bio prilično zgodan muškarac, te da je unatoč svemu cijela obitelj ostala dosta bliska.