Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bogata nasljednica ovom se fotkom prisjetila dobrih starih vremena i tati poželjela sretan rođendan.


Tamara Ecclestone objavila je slatke fotke sebe i svog oca na Instagramu. Na taj način poželjela je Bernieju sretan 86. rođendan. Pored preslatke fotke kojom se Tamara prisjetila dobrih stari vremena napisala je i poruku ''Sretan rođendan tata''.

 

Happy birthday Daddy

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Vezani članci Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio Harrison Ford (Foto: Profimedia) Stolar koji je postao Indiana Jones: Neobična sudbina megapopularnog glumca (ne)sklonog skandalima

Na drugoj fotografiji, Bernie drži tek rođenu Tamaru u naručju. Dirljiva posveta raznježila je njezine pratitelje. ''Ti si moja inspiracija. Daješ mi do znanja kak je sve moguće. Jedinstven si i ponosna sam što sam ti kćer'', napisala je Tamara.

 

Happy Birthday Dad my inspiration you continue to amaze me and show me that anything is possible. Your one of a kind and I am proud to be your daughter.

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Brojni fanovi su se pridružili rođendanskim čestitkama, a nakon što su vidjeli i ostale njezine fotke na profilu komentirali su kako je dvogodišnja Sophie ista Tamara kada je bila mala. Također su primjetili kako je i Bernie, jedan od vodećih ljudi Formule 1, u mlađim danima bio prilično zgodan muškarac, te da je unatoč svemu cijela obitelj ostala dosta bliska.