'Rekla je da! To se događa!'

Tako joj se javno upucava - Što li će reći njezin dečko!?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Katy Perry je u ozbiljnoj vezi s glazbenikom Johnom Mayerom no to ne sprječava Nialla Horana iz benda One Direction da na Instagramu objavi kako je pjevačica prihvatila njegovu prosidbu.

Tako je Niall Horan objavio fotografiju na kojoj zaljubljeno pozira s Katy Perry te uz nju napisao - 'Rekla je da! To se događa!'.

Iako su srca njegovih obožavateljica ovom objavom zasigurno slomljena, fotografija je prikupila preko 434 tisuće lajkova.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

>> 'Nakon što me ostavio, nisam mogla ustati iz kreveta dva tjedna'

Niall je još prije nekoliko dana, točnije 21. listopada, nakon njezina nastupa Twitteru napisao: 'Volim te @katyperry. Hvala ti!' te je upitao 'Ps. Hoćeš li se udati za mene?'.

Ovaj par je u prijateljskom odnosu još od 2010. godine kad se Katy pojavila kao gostujući član žirija u X Factoru gdje je Niall bio natjecatelj. Bila je impresionirana njegovim nastupom i dala mu je svu moguću podršku da nastavi dalje u natjecanje.

Tako je i dobio priliku postati jedan od članova One Directiona.

Pojavili su se zajedno i na dodjeli nagrada VMA 2012. godine i tamo su se poljubili u usta pred svima - na pozornici. Nakon toga mladi pjevač je priznao: 'Katy je super-hot. I veoma je cool'.

Izgleda kako Niall želi s Kelly imati i više od prijateljskog odnosa. Kasnije je na Instagramu objavio još jednu fotografiju na kojoj pjevačica pozira sa cijelim bendom.

Uz fotku je napisao: 'Ja i moji kolege iz benda. I moja čarobna žena'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene